Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:28 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SPIT Constanța, contract cu Pink Post Solutions SRL. Ce servicii vor fi furnizate (DOCUMENT)

ro

24 Jul, 2024 13:49 162 Marime text
Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța a atribuit recent un contract Subsecvent - Cs 12 - Servicii Poștale de Distribuire a Corespondenței-Expediere Somații de Plată.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, contractul a fost atribuit societății Pink Post Solutions S.R.L., valoarea fiind de 108.839,5 RON (fără TVA)

Despre Pink Post Solutions SRL
 
Potrivit termene.ro, platfomră consultată la data de 24 iulie 2024, Pink Post Solutions SRL a fost înființată în 2011, are sediul social în Voluntari, județul Ilfov și se ocupă de alte activități poștale și de curier.
 
Asociatul majoritar este compania cipriotă Compania Intrapan Limited (98,1%), care are ca partener Pink Post Office SRL (1,9%, deținută, la rândul său, de Compania Intrapan Limited și Pink Post Solutions SRL).
 
Administratorul Pink Post Solutions SRL este Marius Petroiu, al cărui nume se regăsește și în Radius Intermed SRL și Camarad Ambiental SRL (administrator).
 
Pink Post Office SRL, la rândul său, figurează și în Bitcore Software Systems SRL, Cologram Production SRL, Vivid Production SRL și Camarad Ambiental SRL.

În 2023, Pink Post Solutions SRL a declarat 12 angajați, profit de 1.674.869 lei și cifra de afaceri 55.635.320 de lei
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii