Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 02 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie din Eforie Nord a încheiat un contract de servicii de pază și monitorizare! Vezi cine asigură paza (DOCUMENT)

ro

02 Aug, 2024 17:00 145 Marime text


Spitalul Clinic de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord, ca autoritate contractantă, a încheiat un contract cu o societate comercială din județul Constanța pentru achiziția serviciilor de pază umană și monitorizare video.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, obiectul contractului îl reprezintă achiziția serviciilor de pază și protecție, asigurate cu agenți de securitate neînarmați, dotați conform Legii nr. 333/2003, precum și servicii de monitorizare a sistemelor de alarmare la efracție și intervenția rapidă în caz de declanșare a alarmei în obiectiv.
 
Valoarea totală estimativă a contractului este de 53.352 lei, iar societatea ofertantă câștigătoare este Z CORP SECURITY SRL.
 
Despre Z CORP SECURITY SRL
 
Potrivit termene.ro, societatea comercială a fost înființată în anul 2015, are sediul social situat în municipiul Constanța, județul Constanța, strada Industrială, iar principalul obiect de activitate al companiei este reprezentat de „activități de protecție și gardă”.
Asociat unic este Zagaevschi Iulian, ce deține 100% din capitalul social. De asemenea, administratorii companiei sunt Zagaevschi Iulian și Ocunschi Ana.

Zagaevschi Iulian mai deține funcția de asociat și administrator al ROMNATIONAL SYSTEMS S.R.L. (100%), Z UNION SRL (100%), ARGUS RISK ASSESSMENT SRL (100%), AGRI ZAGA STAR S.R.L. (100%), ROMNATIONAL SRL și administrator al TORCH WIND 40 S.R.L.

OCUNSCHI ANA mai este asociat și administrator al ANA CONSULTING & AUDIT SRL (100%), ANA CONSULTING & EXPERTISE SRL (100%). Ea mai este auditor al societății comerciale FLASH LIGHTING SERVICES SA, dar și administrator al companiilor ROMNATIONAL SRL și TORCH WIND 40 S.R.L.

Conform sursei citate, în anul fiscal 2023, firma a raportat o cifră de afaceri în valoare de 2.314.720 lei, profit 166.827 lei, cu un număr mediu de 40 angajați.

Z CORP SECURITY SRL figurează cu 87 de contracte câștigate – achiziții directe pentru societăți contractante precum Spitalul Clinic de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord și Autoritatea Competentă de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră, dar și un contract câștigat - achiziții publice pentru Spitalul Clinic de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord va fi renovat și extins

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii