Spitalul Județean Constanța cumpără medicamente antineoplazice
Spitalul Județean Constanța cumpără medicamente antineoplazice
10 May, 2021 14:59
ZIUA de Constanta
3282
Marime text
- Spitalul Județean Constanța achiziționează medicamente antineoplazice.
Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța a încheiat un contract de furnizare medicamente antineoplazice III.
Societățile care se vor ocupa de furnizarea medicamentelor sunt Alliance Healthcare România și Mediplus Exim SRL.
Potrivit LicitatiaPublica.ro, valoarea contractului încheiat cu Alliance Healthcare România este de 4.091.280 lei iar valoarea contractului încheiat cu Mediplus Exim este de 6.031.288,42 lei.
Descrierea contractului
Furnizare medicamente XII
Valoare minimă acord cadru 24 luni = 4.541.317 lei
Valoare maximă acord cadru 24 luni = 10.969.638 lei
Cantitatile minime si maxime /acord cadru se regasesc in caietul de saracini. Cantitatile maxime /contract subsecvent se regasesc in caietul de saracini.
Frecventa si valoarea contractelor ce urmeaza sa fie atribuite: Contractele subsecvente acordului cadru se vor incheia lunar sau trimestrial, la inceputul fiecarui an pana la aprobarea Bugetului de venituri si cheltuieli al SCJU Constanta si maxim pe o perioada de 8 luni ulterior aprobarii Bugetului de venituri si cheltuieli al SCJU Constanta. Termenul limita pana la care se pot solicita clarificari la documentatia de atribuire: cu 18 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor . In conformitate cu prevederile art.161 din legea 98/2016, autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet solicitarilor de clarificare/informtiilor suplimentare in legatura cu documentatia de atribuire in a 11 a zi inainte de termenul limita stabilit pentru depunerea ofertelor in anuntul de participare.
Persoanele din cadrul autorității contractante cu rol de decizie
Prof.Univ.Dr. Tofolean Ioan Tiberiu - Manager - Director Medical – Dr. Prazaru Marius Dragos - Ec. Munteanu Natalia- Director financiar -contabil - Coordonator program oncologie – Prof. Univ. Dr. Mazilu Laura - Medic sectia oncologie- Dr.Dumbrava Cristina - Medic sectia oncologie- Dr. Suliman Indira - Jr. Dumitrescu Bianca - Sef Serviciu Achizitii - Ec. Stanculescu Corneliu - Serviciul Achizitii - Farmacist – Radulescu Mirela - Ec. Ulmeanu Butan Georgiana - Serviciul Achizitii - Dr. Morosan Vitalie- Sectia Chirurgie - Consilier juridic - Mariana Sandulescu - Consilier juridic – Carmela Endora Gherghina.
Despre societățile câștigătoare
Alliance Healthcare România a luat fiinţă în anul 1996, având sediul social în Bucureşti. Capitalul social al firmei este de 8.366.480 de lei, fiind vorba de capital privat, atât străin, cât şi autohton. Asociaţi în firmă sunt Superior Acquisitions Limited, cu sediul social în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, având o cotă de participare de 0,01%, şi Alliance Healthcare Deutschland AG, cu sediul social în Germania, având o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99,99%.
Administratorii firmei sunt George Iulian Trandafir, care este şi director general, şi Emilian Trasnea, care are şi atribuţii de director executiv.
Directori executivi sunt Daniel Ștefan, Valentin Ene, împuterniciţi pe sucursală sunt Adrian Eugen Eşanu, Cornel Călinoiu, Iulian George Trandafir, Vasile Ciprian Schiop, Sorin Ionel Pădureţ. Cenzor este Deloitte Audit SRL, prin reprezentant Alexander Madeline-Dalila. Activitatea principală a firmei este „comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice”.
Despre Mediplus Exim SRL
Conform Registrului Comerţului, Mediplus Exim SRL a fost înfiinţată în anul 2007 şi are sediul social în comuna Mogoşoaia, judeţul Ilfov. Capitalul social subscris este de 37.834.650 de lei, integral vărsat, compus din 756.693 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 50 de lei.
Asociaţii persoane juridice sunt A&D Pharma Holdings SRL, cu un aport la capital de 37.834.450 de lei şi 756.689 de părţi sociale, şi A&D Pharma Holdings NV, cu un aport la capital de 200 de lei şi 4 părţi sociale. Persoane împuternicite juridice sunt Premium Program Management SRL - administrator. Cenzor este Teaha Management Consulting Audit Group SRL. Domeniul de activitate principal al firmei este „comerţ al produselor farmaceutice“.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii