Spitalul Județean Constanța cumpără teste antigen pentru depistarea COVID-19 (document)
Spitalul Județean Constanța cumpără teste antigen pentru depistarea COVID-19 (document)
24 Jul, 2021 20:55
ZIUA de Constanta
3263
Marime text
- Spitalul Județean Constanța a atribuit un contract unei firme din Otopeni.
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” din Constanţa a atribuit, la data de 14 iulie 2021, un contract de furnizare teste detecție antigen SARS-CoV-2 (acord cadru-12 luni).
Societatea care se va ocupa de furnizarea testelor este Romlab SRL din Otopeni, județul Ilfov.
Potrivit LicitatiaPublica.ro, valoarea contractului este de 1.026.000 lei.
Descrierea contractului
Furnizare "TESTE DETECTIE ANTIGEN SARS-CoV-2"- Acord Cadru-12 luni,
Valoarea acordului cadru se situeaza intre minim 903,000.00 Lei fara Tva si maxim 1,161,000.00 Lei fara Tva.
Cantitatile minime si maxime /acord cadru se regasesc in caietul de saracini.
Cantitatile minime si maxime /contract subsecvent se regasesc in caietul de saracini.
In ceea ce priveste cantitatile minime si maxime ale acordului cadru stabilite de autoritatea contractanta pe perioada de 12 luni, precizam ca acestea sunt cantitati estimative avand in vedere ca se inregistreaza fluctuatii de la un an la altul in achizitia acestor produse, in functie de numarul de pacienti suspect infectati cu virusul Sars-Cov-2.
Acordul cadru se incheie cu un singur operator economic.
Durata acordului cadru : 12 luni.
Contractele subsecvente acordului cadru se vor incheia lunar, la inceputul fiecarui an pana la aprobarea Bugetului de venituri si cheltuieli al SCJU Constanta si maxim pe o perioada de 8 luni ulterior aprobarii Bugetului de venituri si cheltuieli al SCJU Constanta.
Termenul limita pana la care se pot solicita clarificari la documentatia de atribuire: cu 18 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor . In conformitate cu prevederile art.161 din legea 98/2016, autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet solicitarilor de clarificare/informatiilor suplimentare in legatura cu documentatia de atribuire in a 11 a zi inainte de termenul limita stabilit pentru depunerea ofertelor in anuntul de participare.
Persoane cu rol de decizie din cadrul autorității contractante
Manager – Prof.Univ.Dr. Tofolean Ioan Tiberiu - Director Financiar Contabil - Ec. Munteanu Natalia - Director Medical - Dr.Prazaru Marius Dragos - Director Ingrijiri - As. Licentiat Mihailescu Petrus -Sef Serviciu Achizitii – Jr.Bianca Dumitrescu - Medic Primar Medicina de Laborator - S.L. Dr. Daba Lavinia - Medic Primar Medicina de Laborator - Dr.Stoicescu Mihaela-Ramona - Biochimist Laborator UPU- Bioch. Medeleanu Anca - Biochimist Lborator UPU – Bioch . Calimente Emilia - Serviciul Achizitii - Ec. Kaminschi Ioana - Serviciul Achizitii – Ec.Furnica Marioara - Consilier Juridic - Jr. Sandulescu Mariana - Consilier Juridic - Jr. Gherghina Carmela Endora.
Despre Romlab SRL
Societatea Romlab SRL a fost înființată în anul 1994, în București.
Potrivit confidas.ro, pe anul fiscal 2020, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 9.184.932 lei, un profit net de 875.741 lei și un număr mediu de 5 angajați.
Unic asociat și administrator al firmei, care are ca domeniu principal de activitate comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice, este Ioana Cristina Sima. Aceasta mai este asociat și administrator și în firmele Goodlife Trading SRL și Techsegment SRL.
Compania Romlab SRL a încheiat 931 contracte de achiziții publice în valoare totală de 6.441.981,92 lei. Printre autoritățile contractante se numără și IPJ Constanța.
Societatea are 0 dosare în instanță.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii