Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:38 05 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tehnorex International SRL va proiecta şi executa poligonul de instruire în domeniul marinăresc al CERONAV (document)

ro

16 Oct, 2019 00:00 2784 Marime text

Contractul „Proiectare şi execuţie de lucrări pentru obiectivul de investiţii «Poligon de instruire marinăresc în Baza de Instruire»” a fost adjudecat de Tehnorex International SRL. Contractul atribuit de Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale are o valoare de 1.599.500 lei.


Baza de antrenamente CERONAV este amplasată pe marginea lacului Siutghiol şi asigură instruirea practică pentru circa 150 de cursanţi/zi. În conformitate cu noile reglementări din industria maritimă, CERONAV are obligaţia, privind derularea cursurilor specifice, ca partea de instruire practică să se deruleze în cadrul unui poligon marinăresc. Realizarea obiectivului de investiţie va conduce astfel la extinderea şi îmbunătăţirea facilităţilor de pregătire şi instruire în cadrul Bazei CERONAV.


Contractul de achiziţie publică va prevede realizarea de servicii de proiectare faza PT+DE+CS inclusiv DTAC, asistenţă tehnică din partea proiectantului şi execuţie de lucrări pentru obiectivul de investiţii „Poligon de instruire marinăresc în baza de instruire”.
Execuţia de lucrări va cuprinde: structura metalică ancorată ce va fi poziţionată pe o fundaţie şi o platformă din beton armat, poligonul compus din fundaţie de beton armat şi prova navă din oţel dotată cu instalaţie electrică şi echipamente de manevră, iar zona va fi iluminată cu proiectoare LED poziţionate pe stâlpi metalici. Suprafaţa totală a terenului este de 8.700 mp, iar suprafaţa construită aferentă poligonului marinăresc - de 156 mp.


Obiectul contractului vizează achiziţia serviciilor de proiectare la faza de proiect tehnic (PT + DDE+CS) inclusiv PAC, a serviciilor de asistenţă din partea proiectantului şi execuţia de lucrări pentru obiectivul de investiţii „Poligon de instruire marinăresc în baza de instruire“. În ceea ce priveşte achiziţia serviciilor de proiectare la faza proiect tehnic (P.T+D.D.E+P.A.C) şi a serviciilor de asistenţă din partea proiectantului, ofertantul este obligat să pună la dispoziţia autorităţii contractante următoarele servicii, structurate pe două etape.


Etapa 1 constă în servicii de proiectare pentru elaborarea proiectului tehnic, a detaliilor de execuţie şi a documentaţiilor necesare pentru obţinerea autorizaţiei de construire - PAC şi pentru autorizarea organizării execuţiei lucrărilor - POE. Etapa a doua constă în asistenţă tehnică din partea proiectantului oferită pe parcursul execuţiei lucrărilor de construcţii aferente proiectului de investiţii. Lucrările de execuţie vor fi realizate cu respectarea proiectului tehnic întocmit, verificat de către verificatorii de proiect în condiţiile legii şi acceptat de către beneficiar, şi a autorizaţiei de construire emise de Primăria Municipiului Constanţa.



Responsabili de atribuirea contractului


Persoanele ce deţin funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante sunt: director general Ovidiu Sorin Cupşa; director general adjunct Emil Luca, director comercial Dan Pisică; director economic Claudia Gheorghe; şef Serviciu juridic şi asistenţă managerială Nicolae Iulian Trandafir; şef Birou Construcţii-Investiţii Daniela Tagare, şef Birou Achiziţii Publice Diana Andreea Zainea, şef Serviciu Siguranţă Maritimă şi Formare Nebrevetaţi Sevastian Butoi.


Tehnorex International SA, în datele Registrului Comerţului



Înfiinţată în anul 1994, Tehnorex International SA are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 100.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100.000 de acţiuni. Valoarea unei acţiuni este de 1 leu. Tehnorex International SA este controlată de Micu Viorica - 4% din capitalul social, Antohi Cristian - 84% din capitalul social, Micu Gabriel Lucian - 6% din capitalul social, Antohi Cristina - 6% din capitalul social.


Administratorul firmei, care se ocupă de repararea şi întreţinerea navelor şi bărcilor, este Antohi Cristian. Cenzorii firmei sunt: Antohi Cristina, Cheval Aurelia, Klein Mădălina, Căşuneanu Andra, Marşavela Luminiţa Polixenia, Cheval Vasilica. În anul fiscal 2016, societatea cu 12 salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 6.122.377 lei şi un profit de 690.020 lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 8 salariaţi, cifră de afaceri de 4.681.246 lei şi un profit de 253.997 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii