TPF Inginerie va realiza un studiu de fezabilitate pentru CN APM Constanța. Despre ce investiții este vorba
TPF Inginerie va realiza un studiu de fezabilitate pentru CN APM Constanța. Despre ce investiții este vorba
24 May, 2021 13:57
ZIUA de Constanta
3754
Marime text
- CN APM Constanța a încheiat un contract cu TPF Inginerie SRL.
Valoarea totală a contractului, fără TVA, este de 1.837.500 lei.
Descrierea contractului
Prestatorul va respecta conținutul cadru prevăzut în HG 907/2016 și va elabora toata documentatia necesara pentru proiectarea lucrarilor in faza Studiu de Fezabilitate, si isi va asuma deplina responsabilitate si raspundere pentru proiect si pentru documentatia elaborata. Studiul de fezabilitate va avea ca obiect dragajul de investitii in bazinele/senalele portuare, care reprezinta bunuri din domeniul public al statului, in administrarea MTIC si concesiunea CN APM SA Constanta.
Prestatorul va elabora de asemenea, analiza cost-beneficiu si cererea de finantare, precum si documentele suport necesare obtinerii fondurilor europene (conform ghidului solicitantului al programului operational in care se incadreaza obiectivul de investitii), inclusiv sprijin in activitatea de evaluare a Aplicatiei de Finantare pana la momentul aprobarii acesteia de catre Autoritatea de Management.
Termenul limită până la care orice operator economic interesat de participarea la procedura de achizitie publica are dreptul de a solicita clarificari sau informatii suplimentare in legatura cu Documentatia de Atribuire este cu 18 zile inainte de termenul limită de depunere a ofertelor.
EC stabileste 2 termene limită in care va raspunde tuturor solicitarilor de clarificari/ informatii suplimentare, dupa cum urmeaza:
• EC va raspunde într-un prim termen de 20 zile inainte de termenul limită de depunere a ofertelor tuturor solicitărilor de clarificare adresate de operatorii economici in intervalul de la publicarea Anuntului si până la data la care se implineste termenul cu 30 de zile anterior datei limită de depunere a ofertelor;
• EC va raspunde într-un al 2-lea termen de 11 zile inainte de termenul limită de depunere a ofertelor restului de solicitări de clarificari adresate cu 18 zile anterior datei limită de depunere a ofertelor. EC isi rezerva dreptul de a publica raspunsurile la clarificări în acest al 2-lea termen pentru care raspunsurile ar trebui publicate la primul termen indicat mai sus.
Cele 2 termene de raspuns la clarificari nu afecteaza dreptul operatorilor economici de a adresa solicitari de clarificari pe parcursul intregii perioade care se scurge de la momentul publicării anuntului de participare si până la a 18-a zi anterior termenului limita de depunere a ofertelor stabilit de EC.
Persoane din cadrul entității contractante cu funcție de decizie
Consiliu de Administratie: Murgeanu Gabriela, Serban Daniela, Batrinca Ghiorghe; Burlacu Mircea, Naftali Adrian Daniel, Petrascu Elena, Chirila Constantin, • Costel Stanca - Director General, Florin Goidea - Director General Adjunct, Daniela Serban- Director Economic, Otilia Ifimov – Sef Departament Achizitii Publice, Pepi Tanase Iulian – Sef Serviciu Juridic şi Contencios, Liliana MIHAI – Sef Serviciu Cadastru si Evidente Funciare; • Alti semnatari: Gamalan Adina - Sef Birou Control Financiar Preventiv, Cristian Mihai Toma – Responsabil Achizitie din cadrul Departamentului Achizitii Publice.
Despre TPF Inginerie SRL
Societatea a fost înmatriculată în anul 2010, în București.
Potrivit Registrului Comerțului, consultat la data de 24 mai 2021, capitalul social subscris este de 2.000.000 lei, integral vărsat, compus din 200.000 părți sociale, fiecare a câte 10 lei.
Asociat persoană juridică este T.P.F. SA, cu sediul social în Belgia. Administratorii societății sunt Marian Ion Constantinescu și Spitaels Thomas Francois.
Domeniul de activitate principal este activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.
Pe anul fiscal 2019, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 12.042.504 lei, un profit de 647.740 lei și un număr mediu de 55 de salariați.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și: TPF Inginerie SRL va superviza lucrările de modernizare a infrastructurii portuare din Portul Constanța (document)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii