Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:13 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou sens giratoriu în Lumina, județul Constanța! Audit Expert Design Road SRL asigură servicii de expertizare tehnică

ro

11 May, 2024 16:23 3412 Marime text
  • Sens giratoriu va fi amenajat pe drumul național DN22 (E87) (Tulcea - Constanța) km 283+473 (zona localității Lumina, din județul Constanța), și va avea rol de punct de întoarcere și ponderator de trafic.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA achiziționează, prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța, servicii de expertizare tehnică pentru amenajare sens giratoriu pe drumul național DN22 (E87) (Tulcea - Constanța) km 283+473 (zona localității Lumina, din județul Constanța), cu rol de punct de întoarcere și ponderator de trafic.


Durata contractului este de 6 luni, iar perioada de executie a contractului este de 30 zile de la data ordinului de incepere.


Potrivit licitatiapublica.ro, serviciile de expertizare tehnică pentru amenajarea sensului giratoriu vor fi asigurate de compania Audit Expert Design Road SRL, din București, valoarea contractului fiind de 9.980 de lei.


Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 10 mai 2024, SC Audit Expert Design Road SRL se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legată de acestea, are sediul în București și este controlată de Pană Iulian, asociat unic și administrator.


Potrivit Termene.ro, Pană Iulian mai apare în Audit Expert Proiectare SRL dar și în PFA Pana D. Iulian Persoana Fizică Autorizată, din București.


Conform Termene.ro, pentru anul 2023, Audit Expert Design Road SRL (având încheiate mai multe contracte publice) a declarat o cifră de afaceri netă de 299.449 de lei și un profit net de 243.813 de lei.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Știri Portul Constanța
CN APM cumpără consultanță pentru proiectul de extindere a drumului dintre Poarta 7 și podul nou de la Agigea, la intersecția cu drumul dintre Poarta 9 și Poarta 8 (DOCUMENT)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii