Un simulator complex, pentru instruirea profesională în condiții reale de lucru, a intrat în dotarea CERONAV (document)
Un simulator complex, pentru instruirea profesională în condiții reale de lucru, a intrat în dotarea CERONAV
24 Apr, 2020 00:00
ZIUA de Constanta
4179
Marime text
Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale achiziţionează de la Navtron SRL un simulator DP, necesar desfășurării aplicațiilor practice din cadrul cursurilor offshore aferente compartimentului Inginerie şi Nave cu Caracteristici Speciale. Valoarea achiziţiei este de 3.361.300 lei.
Odată cu începerea lucrărilor de extracţie în zona Marii Negre se vor deschide noi oportunităţi pentru personalul navigant din România de a lucra pe nave sau alte instalaţii offshore care au în dotare acest simulator complex - DP (Dynamical Positioning). Noua achiziţie va facilita instruirea profesională în condiții reale de lucru, va duce la creşterea numărului de cursanți, precum și la creşterea calităţii serviciilor de instruire, oferite prin îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale.
Responsabili de atribuirea porcedurii publice
Persoanele ce deţin funcţii de decizie în cadrul entităţii contractante, precum şi persoanele din cadrul entităţii contractante ce pot influenţa conţinutul documentaţiei de atribuire şi/sau desfăşurarea procedurii de atribuire, sunt: director general Ovidiu Sorin Cupşa; director general adjunct Emil Luca, director de Studii Teodor Popa; director comercial Dan Pisica; director economic Claudia Gheorghe; şef Birou Achizitii Publice ec. Diana Andreea Zainea, şef Serviciu juridic şi asistenţă managerială Nicolae- Iulian Trandafir; şef Birou Construcţii şi Investiţii Daniela Tagare; şef Serviciu Inginerie şi Nave cu Caracteristici Speciale George Adrian Laurentiu Martinaş, şef Serviciu Siguranţă Maritimă şi Formare Nebrevetaţi.
Navtron SRL, în datele Registrului Comerţului
Înfiinţată în anul 1998, firma are sediul în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200.000 de lei, integral vărsat, este compus din 2.000 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 100 lei. Navtron SRL este controlată de Kessler Eden, născut pe 10.06.1960, în Constanţa, şi Vişan Adrian, născut pe 31.03.1965, în Târgovişte, fiecare cu 50% din capitalul social. Kessler Eden este administratorul firmei, care se ocupă de activităţi de telecomunicaţii prin reţele fără cablu (exclusiv prin satelit). În anul fiscal 2015, firma cu 23 de salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 16.281.653 de lei şi un profit de 4.070.831 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, societatea cu 23 de salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 8.282.850 de lei şi un profit de 2.440.264 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 21 de salariaţi, cifră de afaceri de 6.103.795 de lei şi profit de 1.028.450 de lei.
Citeşte şi:
Navtron SRL a chemat în instanţă Unitatea Militară 02133 - Direcţia Hidrografică Maritimă. Mărul discordiei, o achiziţie publică
Ce a hotărât CNSC după contestația Navtron SRL privind licitația organizată de Direcția Hidrografică Constanța
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii