Universitatea Maritimă Constanța a încheiat un contract de servicii de formare profesională în domeniul Dynamic positioning (document)
Universitatea Maritimă Constanța a încheiat un contract de servicii de formare profesională în domeniul Dynamic
27 Jul, 2020 00:00
ZIUA de Constanta
3727
Marime text
- Universitatea Maritimă din Constanța a încheiat un contract de servicii de formare profesională în domeniul Dynamic positioning
Atribuirea a avut loc la data de 16 iulie 2020. Contractul presupune “Servicii de formare profesională în domeniul Dynamic positioning (DP)”, în vederea derulării sesiunilor de formare profesională a personalului navigant în domeniul DP şi atingerii cumulative a următoarelor obiective:
a) pregătirea, actualizarea cursurilor şi exerciţiilor de DP;
b) încărcarea şi rularea exerciţiilor de DP pe staţiile de lucru ale Simulator DP Kongsberg;
c) transferarea cunoştinţelor către cursanţi în sensul dobândirii de către aceştia a competenţelor specifice fiecărui curs, astfel cum este specificat în “Standardul NI”;
d) verificarea cunoștințelor – verificare continuă şi verificare finală corespunzătoare fiecărui curs, conform specificaţiilor impuse de către Nautical Institute în “Standardul NI”;
e) întocmirea şi menţinerea de înregistrări conform Procedurilor de funcţionare ale Centrului de instruire în domeniul DP – UMC.
Serviciile de formare profesională în domeniul Dynamic positioning (DP) constau în:
• Derularea a maxim 74 sesiuni de formare în domeniul DP, astfel:
a) Maxim 3 grupe de DP Induction per lună la care vor participa minim 3 maxim 8 cursanți,
- curs de “DP Induction Course”, desfășurat cu o grupa având un număr de la 5 la 8 cursanți
sau
- curs de “DP Induction Course”, desfășurat cu o grupa având un număr de 3 sau 4 cursanți;
b) Maxim 3 grupe de DP Simulator per lună la care vor participa minim 2 maxim 4 cursanți,
- curs de “DP Simulator Course”, desfășurat cu o grupa avand un număr de 3 sau 4 cursanți,
sau
- curs de “DP Simulator Course”, desfășurat cu o grupă având un număr de 2 cursanți;
c) Maxim 2 grupe de DP Intructor per an la care vor participa minim 1 maxim 2 cursanți,
- curs de “DP Instructor Course”, desfășurat cu o grupa având un număr de 1 sau 2 cursanți.
Numărul de ore pe parcursul cărora vor fi prestate serviciile de instruire/formare în domeniul DP, pentru fiecare grupă de cursanți: 32 ore (4 zile).
• Formarea a minim 108 participanți (evoluție incertă pe fondul pandemiei Covid-19) și a maxim 434 participanți, estimați pe baza progresului înregistrat în anul precedent din care:
- Minim 72 cursanți și maxim 288 cursanți pentru “DP Induction Course”, estimat pe perioada derulării contractului (pe baza evoluției din anul 2019), pentru care vor obține certificat absolvire a cursului de DP Induction,
- Minim 36 cursanți și maxim 144 cursanți pentru “DP Simulator Course”, estimat pe perioada derulării contractului (pe baza evoluției din anul 2019), pentru care vor obține certificat de absolvire a cursului de DP Simulator,
- Maxim 2 cursanți pentru “DP Instructor Course”, estimat pe perioada derulării contractului (estimat 17 iulie 2020 – 16 iulie 2021 inclusiv), pentru care va obține aprobarea de DP Instructor din partea The Nautical Institute. Formarea pentru aceștia nu va fi remunerată prestatorului.
Despre DP & Offshore Expert
Societatea DP & Offshore Expert a fost înființată în anul 2017, în Constanța și se ocupă cu învățământul în domeniul maritim. Capital social subscris este de 200 lei, integral vărsat, compus din 20 părți sociale, fiecare a câte 10 lei.Asociatul unic al firmei și administratorul acesteia este Andrei Brighidău.
Pe anul fiscal 2017, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 129.917, un profit de 102.088 lei și un număr mediu de 0 angajați.
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii