Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Maritimă Constanța investește în servicii de formare profesională în domeniul Dinamic Positioning (DOCUMENT)

ro

23 Jul, 2024 17:00 141 Marime text


Universitatea Maritimă din Constanța a încheiat un contract cu o firmă din Constanța pentru achiziția serviciilor de formare profesională în domeniul DP (Dinamic Positioning).
 
Conform licitatiapublica.ro, valoarea estimativă a cumpărării directe este de 11.734,50 lei, iar ofertantul câștigător este S.C. DP & OFFSHORE EXPERT S.R.L.
 
De asemenea, data publicării este 20 iulie 2024.
 
Despre S.C. DP & OFFSHORE EXPERT S.R.L.
 
Potrivit termene.ro, societatea comercială a fost înființată în anul 2017, cu sediul social în municipiul Constanța, județul Constanța, strada Zona Faleza Sud, iar principalul obiect de activitate al companiei este reprezentat de alte forme de învățământ n.c.a.
Asociat unic și administrator este Brighidău Andrei, cu o cotă de 100%.

De asemenea, Brighidău Andrei mai figurează ca asociat și administrator al firmelor MITAL-NAV 27 SRL (50%), OIL & GAS RECRUITMENT SRL (50%) și asociat al SEA-RIVER SHIPPING S.R.L. (10.12%), precum și Brighidău Andrei Persoana Fizică Autorizată.

Conform sursei citate, în anul fiscal 2023, firma a raportat o cifră de afaceri în valoare de 423.028 lei, profit 291.925 lei și un singur angajat.

S.C. DP & OFFSHORE EXPERT S.R.L. figurează cu 2 contracte câștigate - achiziții publice, pentru societatea contractantă Universitatea Maritimă din Constanța.

PRECIZĂRI:
 
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și
Contract de peste 100.000 lei Universitatea Maritimă din Constanța caută o firmă care va obține autorizație de securitate la incendiu pentru sediul central (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii