Universitatea Maritimă din Constanța, contract cu o firmă din capitală, în cadrul proiectului „CYMAROP“ (DOCUMENT)
Universitatea Maritimă din Constanța, contract cu o firmă din capitală, în cadrul proiectului „CYMAROP“
09 Feb, 2023 15:52
ZIUA de Constanta
1737
Marime text
- Contractul are data 25 ianuarie 2023, valoarea de 343.748 lei, iar ofertant câștigător este Certsign SA.
Universitatea Maritimă din Constanța, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Activitate de cercetare contractuală pentru validarea și adaptarea arhitecturii și a regulilor de detecție a alertelor de securitate cibernetică la volume mari de trafic real”, în cadrul proiectului „CYMAROP - Centrul operațional, educațional si de cercetare în securitate cibernetică maritimă si operare autonomă”, cod MySMIS 151003 “, prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
Contractul are data 25 ianuarie 2023, valoarea de 343.748 lei, iar ofertant câștigător este Certsign SA.
După cum se arată pe e-licitatie.ro, în contract este vorba de activitate de cercetare contractuală pentru validarea și adaptarea arhitecturii și a regulilor de detecție a alertelor de securitate cibernetică la volume mari de trafic real, în vederea validării și adaptării arhitecturii soluției de securitate cibernetică și a regulilor de detecție a alertelor de securitate cibernetică la valori mari de trafic real.
Activitatea este necesară pentru validarea soluției dezvoltate de Universitatea Maritimă din Constanța, prin testarea cu cantități mari de date reale (alerte, atacuri). Lipsa datelor de testare este un inconvenient major pentru activitatea de cercetare.
În cadrul acestei activități se vor realiza următoarele activități:
• Cercetare pentru validare si adaptare a arhitecturii soluției la condiții reale de trafic;
• Cercetare pentru validare și adaptare a regulilor de detecție a alertelor de securitate cibernetică la volume mari de trafic real. În urma acestei activități, arhitectura va fi adaptată pentru condiții reale de trafic.
Despre Certsign SA
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 9 februarie 2023, societatea Certsign SA a fost înființată în anul 2006, are adresa în municipiul București, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Alte activităţi de servicii privind tehnologia informaţiei“.
Conform Confidas.ro, în 2021 Certsign SA a avut o cifră de afaceri de 67.352.044 lei, un profit net de 5.297.537 lei și 257 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 61.560.546 lei, un profit net de 4.123.030 lei și 241 angajați.
Acționari în firmă sunt Tiu Investments and Management SRL – 63,96%, Tiu Holdings LTD (Cipru) – 36%, Constantin Burdun – 0,02% și Adrian Floarea – 0,02%.
Persoane din conducere sau autorizate: Adrian Floarea, Constantin Burdun (directori, administratori), Emil Enache, Tudor Rădulescu (administratori), KPMG Audit SRL (auditor), Tiu Investments and Management SRL (administrator / președinte Consiliu de Administrație), SC PKF Finconta SRL (cenzor).
Constantin Burdun mai apare în Uti Grup SA (în funcțiune) – ca reprezentant legal, iar în Cryptosecurity Consult SRL (radiată în prezent) a fost asociat unic și administrator.
Adrian Floarea mai apare în trei societăți din București, toate în funcțiune: Cryptostarsecurity SRL – asociat unic, administrator, Altimate SA – administrator și Uti Grup SA – reprezentant legal. De asemenea, a activat și în Geopixel SA (în prezent radiată).
Confidas informează și că Certsign SA a încheiat 25.931 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 111.700.125,41 lei, printre autoritățile contractante, în afară de Universitatea Maritimă din Constanța, numărându-se și Școala Gimnazială Carand, APIA – Centrul Județean Ialomița, Academia Română, Academia de Științe Medicale, Administrația Bazinală de Apă Someș Tisa, Adminsitrația Domeniului Public Alexandria, Administrația Națională a Penitenciarelor, Administrația Prezidențială, Agenția de Dezvoltare Locală Bacău, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Giurgiu sau Agenția Națională a Funcționarilor Publici.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Sursa foto: ZIUA de Constanța
Citește și:
UMC cumpără servicii de editare pentru publicația Tomisul Cultural. Care este valoarea achiziției
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii