Universitatea Ovidius Constanța achiziționează simulatoare pentru obstetrică ginecologie și neonatologie. Valoarea este de aproape 500.000 de lei (DOCUMENT)
Universitatea Ovidius Constanța achiziționează simulatoare pentru obstetrică ginecologie și neonatologie.
22 Oct, 2023 13:05
ZIUA de Constanta
1087
Marime text
Universitatea Ovidius Constanța a organizat o licitație deschisă în care a atribuit contractul furnizare echipamente de simulare medicală pentru proiectul „Modificarea, extinderea și echiparea infrastructurii educaționale (corp B) – C6 din planul cadastral al Universității Ovidius Constanța”.
Conform descrierii succinte, obiectul achiziției este furnizarea echipamentelor necesare dotării unui centru de simulare medicală în cadrul proiectului amintit mai sus. Scopul proiectului este înființarea unui centru de simulare medicală prin care să creeze condiții pentru o pregătire profesională superioară și relevantă pentru nevoile peiței muncii, având în că simulatoarele și manechinele din acest centru vor fi din categoria celor de fidelitate ridicată, cu tehnologie haptică avansată. În felul acesta, studenții se vor pregăti în condiții extrem de apropiate de cele din viața reală în cadrul disciplinelor: chirurgie, medicină internă, medicină de urgență, cardiologie, obstetrică – ginecologie, neonatologie, pediatrie, ATI, nursing pentru asistenți gineraliști, anatomie, anatomie patologică și histologie, medicină legală, medicină dentară, farmacie.
Valoarea totală a achiziției este de 465.300 de lei, fără TVA.
Contractul a fost împărțit în 3 loturi, din care doar lotul 2 a fost atribuit, celelalte fiind anulate.
Lotul 2 constă în furnizarea de simulatoare pentru obstetrică ginecologie și neonatologie – simulator naștere complex, interactiv, prevăzut cu simulator avansat nou – născut, portabil, comunicare wireless, dotat cu mod. De obstetrică, ginecologie și mod. pentru anestezie și terapie intensivă, capabil de a simula naștere normală și patologică.
Acest lot a fost adjudecat de Medical Simulator Projects.
Contractul a fost încheiat la data de 5 octombrie 2023, iar pe data de 19 a fost publicat în SEAP.
Despre Medical Simulator Projects
Potrivit termene.ro, platformă consultată duminică, 22 octombrie 2023, Medical Simulator Projects SRL a fost înființată în anul 2017, obiectul de activitate este „comerț cu ridicata al produselor farmaceutice”, iar sediul este în București, sectorul 3, pe strada Odobești nr. 1.
Asociații firmei sunt Alexandra Schnaider și Diana Georgeta Anghelescu. Potrivit sursei citate, Alexandra Schnaider deține 90% din capitalul social, iar Diana Georgeta Anghelescu deține 10%.
Administratorul este Diana Georgeta Anghelescu.
Firma a câștigat 43 de contracte de achiziție publică, cu autorități contractante precum: Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, Universitatea Oradea, Universitatea Transilvania Brașov etc.
Medical Simulator Projects SRL a raportat pentru anul 2022 o cifră de afaceri egală cu 5.040.364 de lei, un profit de 616.030 de lei și o medie de 6 salariați.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii