Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:28 22 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uzina Termoelectrică Midia Năvodari va realiza o centrală fotoelectrică. Detalii din contract (document)

ro

24 Aug, 2021 21:54 5057 Marime text
  • SC Uzina Termoelectrică Midia Năvodari a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru realizarea unei centrale fotoelectrice

Valoarea totală a achiziției este de 10260681.02 lei.

Societatea câștigătoare este GENERAL ME.EL ELECTRIC .

Contractul a fost atribuit la data de 11 august 2021. Rezultatul final a fost publicat pe licitatiapublica.ro la data de 19 august 2021.

Contractul presupune realizarea unei centrale fotoelectrice de 3MWp in locatia existenta a Uzinei Termoelectrice Midia S.A. (Furnizare de echipamente de producere energie electrica fotovoltaica, inclusiv montaj mecanic si racordare electrica, cu punere în funcțiune)


Descrierea contractului:
In urma realizarii Studiului de fezabilitate si aprobării oportunității și necesității investitiei, Entitatea contractantă lansează prezenta procedură pentru Realizarea unei centrale fotoelectrice de 3MWp in locatia existenta a Uzinei Termoelectrice Midia S.A. (Furnizare de echipamente de producere energie electrica fotovoltaica, inclusiv montaj mecanic si racordare electrica, cu punere în funcțiune).
Obiectivul principal este acela de realizare a furnizării, montajului și punerii în funcțiune de echipamente specifice (panouri fotovoltaice, invertoare, transformatoare, structuri, etc.) in vederea realizarii obiectivului de investiții propus, respectiv „Realizarea unei centrale fotoelectrice de 3MWp in locatia existenta a Uzinei Termoelectrice Midia S.A.”.
Etapele principale de proiect in intelesul prezentului Caiet de Sarcini sunt urmatoarele :
DESIGN INDUSTRIAL - se va asigura atât proiectarea de bază ("basic") cat si cea finala necesara pentru integrarea echipamentelor ofertate,

FURNIZAREA DE ECHIPAMENTE - se va asigura livrarea echipamentelor principale cat si a auxiliarelor necesare bunei functionari,
LUCRĂRI DE MONTAJ : realizarea lucrarilor de montaj specifice pentru integrarea echipamentelor noi,
PUNERE IN FUNCTIUNE : fiecare echipament va fi pus in functiune si testat de catre executant,
URMARIRE SI MONITORIZARE : Achizitorul va urmări instalația pusa in functiune de catre Furnizor pe perioada ofertata de garantie, iar Furnizorul va remedia orice neconformitate fata de oferta sa tehnica aparuta in timpul acestei perioade relevante,
GARANTIE : Furnizorul va asigura toate serviciile de garantie pe perioada ofertata,
GESTIUNE POST-IMPLEMENTARE : Furnizorul va oferta servicii post garantie si va asigura aceste servicii in perioada propusa inclusiv raport de monitorizare anual efectuat de auditor autorizat ANRE/MEEMA.

Tipul procedurii-licitație deschisă.


Despre societatea câștigătoare

GENERAL ME.EL ELECTRIC

Firma a luat ființă în anul 1993, cu sediul social în Băicoi, județul Prahova.

Capitalul social al firmei este de 2.353.000  de lei.

Asociații firmei sunt Valeriu Stoicescu (56.7%), Dumitru Antonescu (28,3 % ) și Aurel Raul Diaconu (15% ).

Valeriu Stoicescu și Dumitru Antonescu sunt administratorii firmei.

Activitatea principală a societății este „lucrări de instalaţii electrice ”.

Potrivit confidas.ro, pe anul fiscal 2020, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 47.781.306 lei, un profit net de 3.836.337  lei și un număr mediu de 138 salariați.

Compania General Me.el Electric S.R.L. a încheiat 692 contracte de achiziții publice in valoare totală de 103.655.050,11

Sursă informații:

Confidas.ro

Vrăjitorul.eu

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii