Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:21 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cornelia Bumbăcea este un nou Partener PwC în cadrul Departamentului de Consultanţă pentru Management şi Tranzacţii

ro

20 Jan, 2013 20:00 1293 Marime text

Bucureşti, 21 ianuarie 2013. Începând cu 1 ianuarie 2013, Cornelia Bumbăcea este un nou Partener PwC în cadrul Departamentului de Consultanţă pentru Management şi Tranzacţii, ce va conduce Echipa de Tranzacţii din cadrul PwC România .

Cornelia Bumbăcea este un reputat consultant in tranzacţii, având peste 20 de ani de experienţă profesională în cadrul unei firme de servicii profesionale din cadrul Big 4, cu precădere în zona consultanţei financiare şi a tranzacţiilor. În ultimii 20 de ani, Cornelia a dobândit competenţe şi expertiză în domenii precum Audit, Investigaţii şi Medierea Disputelor si Consultanţă în Tranzacţii, lucrând pentru diferiţi clienţi - atât investitori strategici, cât şi fonduri de investiţii care au căutat şi valorificat oportunităţi pe piaţa românească. Ea a fost implicată în mai multe proiecte de privatizare încă de la începutul anilor 1990 şi are în portofoliu mai mult de 250 de tranzacţii în sectorul privat din România, asistând atât antreprenori români cât şi investitori străini, atât in derularea cu succes a tranzacţiilor cât şi în procesul de integrare post-tranzacţie. Cornelia este membru ACCA, CAFR si UNEVAR şi are certificari obtinute de la instituţii prestigioase de învăţământ, precum Kellogg School of Management, INSEAD şi IMD.

„PwC România, alături de firma sa corespondentă de avocatură D&B David şi Baias, are o echipă de Tranzactii foarte puternică ce a fost implicată de-a lungul timpului în unele dintre cele mai mari tranzacţii din România, de la privatizarea Electrica Muntenia Sud, până la tranzacţia privată de data recenta care a implicat Grupul Energobit. Cornelia Bumbăcea, cu impresionanta sa experienţă profesională, va întări şi mai mult echipa noastră de Consultanţă în Tranzacţii, ajutându-ne să oferim valoare adăugată clienţilor noştri", a declarat Vasile Iuga, Country Managing Partner, PwC România.

„Alăturarea mea echipei PwC România reprezintă atât o provocare profesională cât şi o oportunitate de a lucra alături de unii dintre cei mai respectaţi profesionişti în Tranzacţii din România", a precizat Cornelia Bumbăcea, Partener, PwC România.

Despre PwC

Firmele din reţeaua PwC ajută organizaţiile şi indivizii să creeze valoarea de care au nevoie. Suntem o reţea de firme prezentă în 158 de ţări cu aproape 180.000 de specialişti determinaţi să ofere servicii de calitate de audit, consultanţă fiscală şi consultanţă pentru afaceri. Spuneţi-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastră şi descoperiţi mai multe informaţii despre noi vizitând site-ul www.pwc.com/ro

PwC se referă la reţeaua de firme PwC şi/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridică separată. Vă rugăm să accesaţi pagina de internet www.pwc.com/structure pentru mai multe detalii."

Pentru mai multe informaţii despre raportul Paying Taxes, vă rugăm accesaţi: www.pwc.com/payingtaxes.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii