Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:27 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

COSMOTE introduce extraopţiunea Full Power

ro

13 Sep, 2012 22:24 1368 Marime text

Bucureşti, 13 septembrie 2012

COSMOTE România oferă şi mai multă putere de comunicare clienţilor săi, prin introducerea unei noi extraopţiuni prepaid - Full Power. Cu noua extraopţiune, clienţii COSMOTE beneficiază deopotrivă de servicii de voce şi date, pentru a comunica şi mai mult cu familia şi prietenii şi pentru a rămâne conectaţi la ce se întâmplă în jurul lor.

Astfel, pentru numai 8 euro credit/lună, extraopţiunea Full Power include 180 de minute naţionale şi internaţionale/SMS-uri naţionale, 3.000 de minute/SMS-uri în reţeaua COSMOTE, 3.000 de minute în reţeaua fixă Romtelecom şi 25 MB trafic de date incluse în ofertă. Minutele internaţionale incluse în această ofertă pot fi folosite pentru apelurile pe mobil către Italia, Spania, Franţa, Ungaria, Germania, Marea Britanie, SUA, Canada şi Israel şi, de asemenea, pentru apeluri către reţelele fixe din statele Uniunii Europene, SUA, Canada şi Israel.

Clienţii care deţin un smartphone şi vor să se bucure mai mult de capabilităţile acestuia îşi pot activa, în completarea acestei extraoptiuni, on-top-ul Free+. Astfel, 20 de minute naţionale şi internaţionale/SMS-uri naţionale şi 125 MB trafic de date sunt disponibile pentru un credit extra de 1 euro.

Extraopţiunea Full Power şi on-top-ul Free+ sunt disponibile promoţional pâna la data de 27 Septembrie 2012, cu posibilitate de prelungire.

***

COSMOTE România avea aproximativ 6,4 milioane de clienţi la 30 iunie 2012. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puţin de cinci ani, COSMOTE România şi-a depăşit competitorii în ceea ce priveşte reţeaua de acoperire naţională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de 20.4 milioane de clienţi în Grecia, Albania, Bulgaria şi România. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.cosmote.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii