Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:25 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

COSMOTE România dublează traficul de date pentru clienţii prepaid

ro

15 Jun, 2012 17:08 1181 Marime text
Odată cu venirea verii, COSMOTE România împrospătează oferta de internet mobil pentru clienţii prepaid, dublând traficul de internet mobil inclus, pentru ca aceştia să profite la maxim de smartphone-ul lor. Astfel, cu ajutorul extraopţiunilor Connect Mobile, clienţii COSMOTE vor putea naviga mai mult pe internet în zilele călduroase, fiind conectaţi cu prietenii lor pe social media şi permanent la curent cu toate concertele şi evenimentele importante.

Astfel, clienţii prepaid ai COSMOTE România care îşi activează o extraoptiune Connect Mobile până pe 13 iulie vor beneficia de dublul traficului de date standard inclus, ajungând până la 3GB, pentru a naviga mai mult pe internet, citi şi trimite e-mailuri, viziona videoclipuri sau cele mai recente ştiri şi oferte de călătorie.

Accesul la internet pe mobil poate fi utilizat fără restricţii, iar telefonul mobil poate fi utilizat ca modem la viteză de transfer de 7.2 Mbps. Dupa ce se consuma traficul inclus, tariful suplimentar este de 0,2 euro credit per MB de trafic consumat.

Oferta promoţională este valabilă pentru extraopţiunile Connect Mobile pentru cartela preplătită activate până la 13 iulie 2012. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.cosmote.ro.

***

COSMOTE România avea aproximativ 6,4 milioane de clienţi la 31 martie 2012. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puţin de cinci ani, COSMOTE România şi-a depăşit competitorii în ceea ce priveşte reţeaua de acoperire naţională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de 20.4 milioane de clienţi în Grecia, Albania, Bulgaria şi România. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.cosmote.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii