Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:22 07 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

COSMOTE Romania lanseaza serviciul de telefonie fixa Private Wire pentru utilizatorii corporate

ro

01 Oct, 2009 20:29 1482 Marime text

COSMOTE România lansează COSMOTE Private Wire, o soluţie integrată de servicii de voce de telefonie mobilă şi fixă, special concepută pentru utilizatorii corporate. COSMOTE Private Wire se adresează cu precădere companiilor medii şi mari care sunt interesate să îşi optimizeze costurile de comunicare între numerele de telefon mobile şi fixe.

Clienţii corporate au posibilitatea să contracteze serii de cate 10/100 de numere fixe sau multipli ai acestora, în funcţie de necesităţile lor de comunicare. COSMOTE Private Wire permite utilizatorilor să îşi integreze soluţiile de comunicare între flotele mobilă şi fixă, să ofere aceeaşi extensie pentru un număr de telefon fix şi mobil al aceluiaşi utilizator. De asemenea, serviciul permite alocarea unui sistem de numere scurte în companie, precum şi restricţionarea/permiterea diverselor tipuri de apeluri atât de la posturile fixe cât şi de la cele mobile.

"COSMOTE Private Wire a fost dezvoltat ca răspuns la solicitările primite din partea clienţilor noştri corporate şi vine ca o completare a activităţilor şi serviciilor noastre de bază din domeniul telefoniei mobile. Tendinţele de pe piaţă arată că acest tip de clienţi sunt interesaţi de soluţii integrate de comunicare, care să le eficientizeze în mod real costurile în acest domeniu. În plus, prin intermediul COSMOTE Private Wire, clienţii pot configura conturile individuale de telefonie fixă şi mobilă în funcţie de nevoile fiecărui angajat," a declarat Isabela Furtună, Postpaid Market Development & Retail International Offering Department Manager, COSMOTE România.

Soluţia tehnică pe care se bazează COSMOTE Private Wire este una uşor de utilizat şi include o centrală PBX, instalată la sediul companiei respective şi conectată la reţeaua COSMOTE, prin fluxul E1. Toate telefoanele fixe ale companiei sunt, de asemenea, conectate la PBX.

Noul serviciu este disponibil exclusiv prin intermediul echipei de vânzări directe a companiei.

După primele 8 luni ale anului 2009, ca urmare a creşterii înregistrate pe segmentul corporate, COSMOTE a raportat o creştere de 59% pentru traficul generat de această categorie de utilizatori, comparativ cu perioada similară a anului trecut.

COSMOTE oferă tuturor utilizatorilor de business soluţii specifice şi personalizate de comunicare, create conform nevoilor lor de comunicare. În plus, portofoliul de produse adresate acestui segment este compus din planurile tarifare COSMOTE Business Share şi COSMOTE Full Option Plus, care oferă soluţii tuturor tipurilor de companii, indiferent de dimensiunea acestora. Planurile tarifare, care pot fi adaptate în funcţie de bugetele şi nevoile de comunicare ale fiecărei companii, oferă până la 2,000 de minute naţionale şi internaţionale - către reţele fixe din Europa şi reţele de telefonie fixă şi mobilă din Israel, Canada şi SUA - respectiv 5,000 de minute naţionale, comunicare nelimitată în reţea sau în cadrul aceluiaşi grup de utilizatori, precum şi tarife accesibile şi speciale pentru ceea ce depăşeste minutele incluse in abonament. În acelaşi timp, utilizatorii corporate pot achiziţiona cele mai noi modele de telefoane mobile concepute pentru acest segment, cu reduceri importante, de până la 100%.

Alte beneficii includ existenţa unui număr dedicat de Relaţii cu Clienţii, apelabil 24 ore/zi, precum şi accesul la o serie de extra opţiuni de voce, SMS şi MMS sau serviciul My E-mail.

Contact:
Media Relations - Corporate Affairs Department
Tel. + 40 - 21 - 4040 465
E-mail: mediarelations@cosmote.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii