Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:25 07 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cresterile de pe segmentul corporate sustin dezvoltarea sanatoasa a COSMOTE

ro

03 Jun, 2009 18:03 627 Marime text

Creşterile de pe segmentul corporate susţin dezvoltarea sănătoasă a COSMOTE

          Bucureşti, 3 iunie 2009

Datorită extinderii segmentului corporate, traficul generat de această categorie de utilizatori a crescut cu 54% în primul trimestru al anului 2009, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. În acelaşi timp, media minutelor de utilizare pentru segmentul corporate a crescut şi ea cu 67% pentru Q1 2009, comparativ cu anul trecut.

“Segmentul corporate constituie una dintre priorităţile companiei în anul 2009, după ce anul trecut s-a implementat o strategie concentrată în ceea ce priveşte produsele, serviciile şi forţa de vânzări. Anul trecut COSMOTE a reorganizat şi extins activităţile de vânzări directe pentru a răspunde mai bine nevoilor companiilor mici şi mijlocii pe de-o parte, dar şi marilor conturi. Colaborarea cu Romtelecom a contribuit şi ea la extinderea acestei categorii de clienţi”, a declarat Nickolaos Choumis, Director de Vânzari şi Relaţii cu Clienţii al COSMOTE România.

“Portofoliul nostru de produse şi servicii pentru această categorie de utilizatori este actualizat în permanenţă, astfel încât să răspundă celor mai riguroase cerinţe din partea utilizatorilor de business. Prioritatea noastră în anul 2009 este să ne încântăm toţi clienţii cu produse şi servicii relevante, care răspund nevoilor lor de comunicare. De asemenea, la fel de important pentru noi anul acesta este extinderea calităţii servciilor post-vânzare”, a adăugat Costas Kapetanopoulos, Director de Marketing & Comunicare, COSMOTE România.

COSMOTE oferă tuturor utilizatorilor de business soluţii specifice şi personalizate de comunicare, create conform nevoilor lor. În plus, portofoliul de produse adresate acestui segment este compus din planurile tarifare COSMOTE Full Option şi COSMOTE Business Share, care oferă soluţii tuturor tipurilor de companii, indiferent de dimensiunea acestora. Planurile tarifare, care pot fi adaptate în funcţie de bugetele şi nevoile de comunicare ale fiecărei companii, oferă până la 2,000 de minute naţionale şi internaţionale - către reţele fixe din Europa şi reţele de telefonie fixă şi mobilă din Israel, Canada şi SUA - respectiv 5,000 de minute naţionale, comunicare nelimitată în reţea sau în cadrul aceluiaşi grup de utilizatori, precum şi tarife accesibile şi speciale pentru ceea ce depăşeste minutele incluse in abonament. În acelaşi timp, utilizatorii corporate pot achiziţiona cele mai noi modele de telefoane mobile concepute pentru acest segment, cu reduceri importante, ce pot urca până la 100%.

Alte beneficii includ existenţa unui număr dedicat de Relaţii cu Clienţii, apelabil 24 ore/zi, precum şi accesul la o serie de extra opţiuni de voce, SMS şi MMS.

Contact:
Media Relations – Corporate Affairs Department
Tel. + 40 – 21 – 4040 465
E-mail: mediarelations@cosmote.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii