Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:28 07 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De Pasti, COSMOTE aduce noi oferte pentru utilizatorii de Cartela COSMOTE - 16.04.2009

ro

16 Apr, 2009 21:49 822 Marime text

De Paşti, COSMOTE aduce noi oferte pentru utilizatorii de Cartela COSMOTE

Pentru toţi utilizatorii de Cartela COSMOTE, operatorul lansează astăzi două noi extraopţiuni menite să extindă modalitătile prin care aceştia pot comunica cu cei dragi în această perioadă a anului.
Prima extra opţiune, denumită Full Time, include câte 60 de minute de minute naţionale şi internaţionale în reţele fixe şi câte 425 de minute şi SMS-uri în reţea, pentru numai 4,5 euro pe lună. Extraopţiunea a doua, Bonus Lunar, include câte 300 de minute şi SMS-uri în reţea pe lună pentru prima reîncărcare de minim 3 Euro în cursul oricărei luni a anului, până la sfârşitul anului. În plus, această extraopţiune nu are taxă de activare sau taxă lunară de utilizare, iar creditul încărcat poate fi folosit pentru orice tip de comunicare.
La începutul anului, compania a lansat un program prin care clienţii primesc bani la întreruperea convorbirilor în situaţii fără semnal COSMOTE. Acest program este prima iniţiativă de acest gen de pe piaţa românească de telecom şi doreşte să sublinieze angajamentul asumat de companie de a oferi servicii de calitate tuturor utilizatorilor. Programul se adresează tuturor clienţilor COSMOTE, abonaţi şi utilizatori de Cartela COSMOTE.
În ultimii doi ani, COSMOTE a fost cel mai dinamic operator de telefonie mobilă din România. În anul 2008, COSMOTE a înregistrat peste 2,2 milioane de noi utilizatori, ceea ce este echivalentul unei cote de piaţă de 48% pe segmentul de noi adiţii. De asemenea, până în prezent, COSMOTE continuă să fie şi compania care primeşte cel mai mare număr de noi clienţi în urma lansării serviciului de portabilitate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii