Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:02 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Devino propriul tău şef! Câştigi cel puţin 1.000 lei pe lună!

ro

06 Aug, 2013 12:01 1030 Marime text
Devino propriul tău şef! Câştigi cel puţin 1000 lei pe lună!

Specialiştii de marketing ai unei companii elveţiene reinventează conceptul de “venit suplimentar”: câştigi minim 1000 lei pe lună, ai un job relaxat, cu un program aşa cum ţi-l doreşti, iar tot ce trebuie să faci este să le recomanzi oamenilor produsele pentru confortul lor cotidian CAPRA NERA by DÉESSE of Switzerland, care vin în întâmpinarea nevoilor oricui. Devenind Consilier, îţi poţi construi o carieră ideală, evoluând în propriul tău ritm, fără stres şi fără grija zilei de mâine. Viaţa ta socială va fi şi ea îmbogăţită consistent: organizezi Şuete de Frumuseţe, participi la meeting-uri cu premiere, surprize şi cadouri, în diferite oraşe, iar dacă ai rezultate excepţionale poţi merge chiar şi într-o excursie în Bali.

Afacerea CAPRA NERA by DÉESSE of Switzerland a fost introdusă pe piaţa românească acum 12 ani şi a devenit rapid cea mai generoasă sursă de venit pentru Consilierii săi. Cu o investiţie minimă de 100 lei în prima comandă, oricine poate începe o afacere, devenind astfel propriul său şef. Având la dispoziţie peste 400 de produse pentru Casă şi Familie, Frumuseţe şi Sănătate, este foarte simplu să vii în întâmpinarea nevoilor Clienţilor tăi, mai ales că un studiu de piaţă recent al companiei indică rezultate îmbucurătoare: toţi respondeţii au declarat că îşi doresc un stil de viaţă sănătos, 88% consideră că produsele cosmetice sunt o necesitate pentru îngrijire zilnică, iar 91% îşi doresc produse ecologice pentru îngrijirea casei.

Peste 95% respondenţi au declarat că preferă mâncarea gătită acasă, iar 85% dintre ei consideră că suplimentele alimentare sunt o necesitate pentru sănătate. CAPRA NERA by DÉESSE of Switzerland pune la dispoziţia oamenilor produse create special pentru cei care sunt preocupaţi de sănătatea lor şi de cea a întregii familii, dispuşi să adopte cu uşurinţă un stil de viaţă sănătos. De la seria de vase cu Turboinducţie pentru gătit sănătos, fără adaos de apă sau grăsimi, până la Linia cu Argint Coloidal, care asigură protecţie antibacteriană, antivirală şi antifungică, toate sunt produse create pentru confortul cotidian, cu ajutorul cărora Consilierii actuali cuceresc de fiecare dată fidelitatea Clienţilor.

Întrebat cum vede el afacerea, Directorul de Vânzări al companiei, Adrian Sasu, a răspuns: “Succesul nostru nu se măsoară în procentaje, ci în poveştile pe care le scriem împreună cu echipa noastră. Primim zilnic e-mail-uri sau telefoane de la persoane care au încercat produsele noastre şi au fost surprinse de calitatea şi de rezultatele acestora. Sunt oameni care au rămas alături de noi încă de la fondarea companiei şi care au renunţat la job-ul lor principal pentru a profita mai mult de această oportunitate. În timp s-a dovedit că viziunea lor a fost corectă, întrucât ei sunt astăzi cei mai premiaţi Consilieri ai noştri, aflându-se în fiecare lună în top. Cei care se înscriu şi devin Consilieri activi înţeleg foarte repede că au în faţă o şansă unică de a câştiga.”

CAPRA NERA by DÉESSE of Switzerland a intrat pe piaţa din România în anul 2000, impunându-se prin calitatea excepţională a produselor şi prin seriozitatea serviciilor. Pe parcursul celor 12 ani de existenţă, a cunoscut o dezvoltare inedită în domeniul vânzărilor directe. Sistemul de vânzare a produselor prin şuete de frumuseţe (party selling) aduce un plus de valoare în viaţa socială a fiecăruia, cât şi avantaje multiple din punct de vedere financiar. CAPRA NERA by DÉESSE of Switzerland pune la dispoziţia clienţilor săi peste 300 de produse pe diferite segmente: Frumuseţe, Sănătate, Casă şi Familie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii