Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:12 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eureko lanseaza primul program international de trainee

ro

03 Jun, 2009 17:42 1223 Marime text

Comunicat de presă

Eureko lansează primul program internaţional de trainee

Bucureşti, 3 iunie 2009
Eureko, unul dintre cele mai importante grupuri financiare din Europa, lansează primul său program de trainee pentru tinerii absolvenţi români care aspiră la o carieră internaţională în domeniul actuariatului. Programul „International Actuarial Specialist” se adresează absolvenţilor facultăţilor de Matematică, Cibernetică şi Statistică din întreaga ţară.

Programul va începe în luna septembrie şi se va derula pe parcursul a doi ani şi jumătate. Primele 6 luni vor fi în Eureko România, iar următorii 2 ani în celelalte companii Eureko, din Olanda, Irlanda sau Grecia. Astfel, candidatul ales va avea şansa de a învăţa tainele actuariatului de la experţii europeni ai grupului Eureko.

„Programul, susţinut şi dezvolvat de Eureko Group Division Europe, va oferi tinerilor posibilitatea de a-şi dezvolta o carieră internaţională într-un domeniu foarte interesant şi provocator aşa cum este cel al actuariatului. La finalul programului, participanţii au şansa de a fi angajaţi în una din filialele Eureko din străinătate,” a declarat Mihaela Manatu, Director Resurse Umane Eureko România.

Pentru a beneficia de oportunitatea de a fi incluşi în programele Eureko, tinerii absolvenţi trebuie să-şi trimită CV-ul, alături de o scrisoare de motivaţie, la adresa de e-mail hr@eureko.ro sau prin fax la numărul 021-20.26.706 până la data de 15 iunie 2009.

Pe durata programului, participantul va beneficia de un pachet salarial motivant, cursuri specifice şi programe de dezvoltare profesională. Pentru a fi eligibili, potenţialii participanţi trebuie să scrie şi să vorbească fluent în limba engleză, să deţină o diplomă de licenţă de la facultăţi precum Statistică, Cibernetică sau Matematică, să aibă abilităţi de comunicare şi dorinţa de a învăţa şi de a se dezvolta profesional în domeniul asigurărilor.

Experienţa în domeniul financiar reprezintă un avantaj în selecţia candidaţilor.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm accesaţi www.eureko.ro

Eureko este un grup financiar cu o poziţie puternică în Europa,  înregistrat la Utrecht-Olanda şi prezent în peste 13 ţări europene, cu peste 20.000 de angajaţi. Obţinând un profit net de 979 milioane euro în 2007, Eureko este unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Europa, a cărui principală activitate se desfăşoară în domeniul asigurărilor şi pensiilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii