Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:17 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farmaciile DONA lansează platforma online www.calculeazareteta.ro

ro

18 Oct, 2013 19:09 7322 Marime text
Pacienţii au la îndemână un instrument simplu şi uşor de accesat ce calculează nivelul de coplată pentru reţetele compensate
 
 Reţeaua de Farmacii DONA vine în sprijinul pacienţilor prin platforma online www.calculeazareteta.ro, prin care aceştia pot afla cu uşurinţă preţul pe care urmează să îl plătească pentru produsele prescrise de medic.
 
Cu ajutorul unui formular simplu, pacienţii vor avea acces la baza de medicamente eliberate pe reţetă din întreaga reţea de unităţi farmaceutice DONA şi, în funcţie calitatea de asigurat avută şi de apartenenţa la Casele locale de Asigurări de Sănătate, pot afla în doar câteva secunde preţul reţetei.
 
„La Farmaciile DONA ştii din timp cât plăteşti. Platforma www.calculeazareteta.ro facilitează, într-un mod transparent, accesul la informaţie cu privire la preţul pe care trebuie să-l plătească pacienţii pentru reţetele prescrise. În plus, astfel se economisesc resurse importante de timp şi energie. Continuăm, prin această platformă, misiunea de a informa şi de a ajuta pacienţii să ia cea mai bună decizie pentru ei. În aceeaşi direcţie am mai lansat în această vară o aplicaţie de smartphone prin care pacienţii pot afla cea mai apropiată unitate farmaceutică unde este disponibil medicamentul de care au nevoie. Aplicaţia s-a bucurat de succes până acum, înregistrând peste 4.000 de descărcări. Rezultatele ne-au încurajat să continuăm să propunem noi instrumente mobile utile pacienţilor noştri”, a explicat Ana Maria Petculescu, Director de Marketing Farmaciile DONA.
 
Despre Farmaciile DONA
 
Farmaciile DONA este una din cele mai mari reţele de farmacii, cu capital integral românesc, având o experienţă de peste 20 de ani pe piaţa locală şi deservind lunar peste 1 milion de pacienţi din toată ţara.
 
Compania are peste 1.500 de angajaţi şi numără peste 220 de farmacii în toată ţara.
 
Detalii despre companie şi despre oferta de produse sunt disponibile la www.farmaciiledona.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii