Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:27 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hrană pentru trup şi minte, la Maritimo!

ro

07 Aug, 2014 16:43 1334 Marime text
Fără limită de vârstă, fără limită de distracţie, de inteligenţă sau de gusturi, sâmbătă, Maritimo Shopping Center vă aşteaptă la două superevenimente. Ziua de 9 august 2014 este dedicată de Maritimo hranei şi sănătăţii spiritului şi trupului.
           De la ora 11.00, sunteţi aşteptaţi să practicaţi sportul minţii! Potrivit organizatorilor, nu există limită de vârstă sau cunoştinţe, toţi cei care vor să îşi împărtăşească experienţa sau să înveţe strategii noi fiind invitaţi la a doua ediţie a Campionatului de Şah Maritimo. Competiţia este organizată în colaborare cu Direcţia Judeţeană de Şah, prin persoana domnului Claudiu Iordache. Toţi cei care se vor evidenţia în cadrul Campionatului vor fi răsplătiţi cu premii oferite de Maritimo Shopping Center. Competiţia începe la ora 11.00.
           Cea de-a doua surpriză pregătită de Maritimo, la cererea constănţenilor, care au venit, de fiecare dată, în număr uriaş la acest spectacol culinar, este un nou eveniment “MR C in love with V LIFE”! Aşadar, sâmbătă, de la ora 17.00, în zona Food Court a centrului comercial, “MR C in love with V LIFE” vă aşteaptă cu multe suprize, alături de câştigătoarea ultimei ediţii Master Chef, Jesica Zamfir. Un spectacol gastronomic unic de reţete ultrarapide, pentru toate persoanele active. Indiferent de experienţa culinară, oricine le poate prepara fără efort. “Pasiunea pentru bucătărie va trece, în porţii mici, către toţi cei prezenţi, astfel încât să ajungă la toată lumea!”, promit organizatorii. Aşadar, toţi cei prezenţi vor fi iniţiaţi în secretele unor preparate senzaţionale, simplu de gătit chiar şi pentru copii. “Sunteţi aşteptaţi cu drag, de la cel mai mic şi până la cel mai mare, ca să vă răsfăţaţi cu bunătăţi pregătite de mâna câştigătoarei Masterchef România - Jesica Zamfir, completate, cu măiestrie, de o serie de bunătăți preparate special de MR C, într-un cadru special - fără foc, fără zahăr şi fără aditivi alimentari!”, ne asigură din nou organizatorii.
           Vă aşteptăm cu drag!
 
Despre Maritimo
Maritimo Shopping Center este amplasat în Constanța pe bulevardul Aurel Vlaicu și este cel mai mare centru comercial din Dobrogea. Găzduiește peste 130 de chiriasi, o zonă de restaurant și cafenele, multiple facilităţi pentru petrecerea timpului liber, un cinematograf multiplex cu opt săli, un centru de fitness, squash şi billiard. O parcare generoasă cu peste 2.200 de locuri asigură accesul ușor și confortul vizitatorilor.
 
Despre IMMOFINANZ Group
IMMOFINANZ Group este una dintre cele mai importante companii de imobiliare listate din Europa și este inclusă în indicele ATX (Austrian Traded Index) al Bursei de Valori din Viena. De la înființarea sa, în 1990, IMMOFINANZ Group şi-a constituit un portofoliu de proprietăți de înaltă calitate. La ora actuală, acesta cuprinde peste 1.830 proprietăţi cu o valoare de piaţă de aproape 9,81 miliarde euro. Activitatea de bază a IMMOFINANZ Group constă în achiziția și managementul investițiilor în proprietăți, dezvoltarea de proiecte imobiliare și vânzarea acestora. IMMOFINANZ Group își concentrează activitatea pe segmentele de retail, birouri, logistică şi rezidenţial în opt pieţe regionale principale: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Rusia. Pentru mai multe informații accesați: www.immofinanz.com.
IMMOFINANZ Group în România
IMMOFINANZ Group este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România, cu un portofoliu de 87 de proprietăți, format în cea mai mare parte din clădiri de birouri și spații comerciale, estimat la 1.029,3 millioane de euro. România se clasează pe locul al treilea în portofoliul Grupului, cu o cotă de 10,5%, după Austria, cu 40,3% și Rusia cu 10,7%. În iunie 2011, IMMOFINANZ Group a semnat achiziția Adama, un dezvoltator imobiliar de vârf din Europa de Sud-Est, cu operațiuni importante pe piața rezidențială din România. Tranzacția a consolidat operațiunile IMMOFINANZ Group în domeniul construcțiilor și al dezvoltărilor rezidențiale din regiune, în special în România.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii