Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:17 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

JUKEBOX CREAZA PENTRU MAMAIA 2009

ro

19 Aug, 2009 15:40 1215 Marime text

afis-jukebox-dec-2008-a2.jpgBinecunoscută publicului atât din numeroasele spectacole live cât şi din emisiuni TV ca o trupă de cover-uri, Jukebox doreşte să-şi confirme valoarea şi pe tărâmul pieselor originale. Drept urmare, membrii trupei vor participa la ediţia din acest an a Festivalului Mamaia.

Fanii grupului, dar şi cei ai festivalului Mamaia, îi vor putea vedea pe Jukebox în seara zilei de 20 august. Piesa pe care au pregătit-o pentru secţiunea "Creaţie" a festivalului se numeşte "Picuri de rai" şi aparţine în întregime membrilor trupei (muzica: Matei Alexandru, text: Viorel Dodoc).

"Picuri de rai" prefaţează un album care va conţine integral creaţii originale ale trupei şi care va fi lansat în această toamnă. Este o piesă de dragoste cu un text romantic, care dezvăluie latura sensibilă a trupei.

"Aceasta este cea de-a treia piesă originală a trupei pe care o lansăm, dar este prima în limba română. Deşi suntem percepuţi în general ca o trupă de cover-uri, până acum publicul se dovedeşte foarte receptiv şi la creaţiile noastre proprii. Sperăm să fie aşa şi în continuare, mai ales că albumul nostru se află la doar câteva săptămâni distanţă de finalizare" declară Viorel Dodoc, chitaristul trupei.

Formată la începutul anului 1998, spre sfârşitul lui 2000, trupa "Atlantic Blue" devine "JukeBox". Activitatea trupei devine intensă din acest moment, plină de concerte, apariţii în presă şi la TV, dar în special multe multe  concerte live, ca şi în prezent. Ca istoric se poate vorbi de peste 10 ani de activitate muzicală, cuprinzând mai mult de 1000 de concerte susţinute live, în cele mai variate condiţii şi locaţii. La acestea se adaugă şi 3 ani de televiziune, ca parte integrantă a emisiunii „Cronica Cârcotaşilor".

Componenţa curentă a trupei este: Alexandru VASILACHE-Voce, Adi TETRADE-Tobe, Viorel DODOC-Chitară, Andrei APOSTOL-Chitară, Alin NEAGOE-Bass, Alexandru MATEI-Clape,  Sergiu MOLDOVAN-Clape

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii