Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:17 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La mulţi ani, Maritimo!

ro

24 Oct, 2013 19:26 1291 Marime text
Incă de la deschidere, în octombrie 2011, Maritimo Shopping Center a ocupat, în spaţiul social al oraşului nostru, centrul comunităţii. Fiecare weekend din cei doi ani a însemnat un eveniment în sine şi, de atunci, zeci de milioane de vizitatori ne-au trecut pragul.
 
              Am oferit peste 60 de evenimente mari constănţenilor şi turiştilor, care au luat parte, ca invitaţi şi participanţi, la concerte spectaculoase, susţinute de cei mai în vogă artişti ai momentului, festivaluri rock, premiere cinematografice, evenimente culinare, competiţii sportive, spectacole de magie, show-uri fashion, concerte, lansări de carte, saloane auto, etape din campionate de drift, târguri de sănătate şi vacanţe etc. Cei mici, alături de părinţi şi bunici, au avut parte de “tratament special”, multe evenimente fiind dedicate exclusiv lor.
 
            În aceşti doi ani, în centrul nostru comercial s-au deschis mai multe magazine noi, unele în premieră pentru România. Ca noutati, acum avem Salad Box şi Magazinul de Print. Salad Box este un concept culinar total, unde vă puteţi face singuri reţeta de salată. La Salad Box aveţi posibilitatea să vă alegeţi cinci ingrediente, un sos special din cele 10 disponibile şi să savuraţi o masă sănătoasă şi delicioasă. Magazinul de Print vă oferă o gamă largă de servicii într-un magazin unde orice obiect poate deveni un cadou personalizat: căni, perne, carcase de telefon, tricouri etc. În curând, vă vom anunţa deschiderea altor magazine noi, printre care şi o surpriză pe piaţa de lux din Constanţa, un spaţiu unde clienţii vor putea găsi ceasuri de lux, bijuterii de firmă şi multe alte obiecte preţioase.
 
            Aşadar, după ce am petrecut doi ani minunaţi alături şi în slujba dumneavoastră, venim, de ziua noastră, cu o nouă promisiune: un weekend întreg, plin de evenimente! Vineri, 25 octombrie, nu aveţi cum să lipsiţi de la Maritimo: pe parcursul întregii zile în mai multe zone din centrul comercial, organizăm evenimente pentru copii - ateliere de creaţie, face-painting, jocuri interactive, poveşti, ultimele noutăţi în materie de… joacă. Sâmbătă, 26 octombrie, tot în zona food-court, începând cu ora 15.30, organizăm o sesiune de autografe Lala Band, trupa-fenomen îndrăgită de toţi adolescenţii români. Trei ore mai târziu, la 18.30, Lala Band face spectacol la Maritimo Shopping Center în modul profesionist în care v-a obişnuit. Şi, pentru că weekend-ul nu s-a încheiat, vă aşteptăm şi duminică, 27 octombrie, începând cu ora 18.30, la un superconcert al trupei Vama.
La toate aceste evenimente, intrarea este liberă.
             
            Vă aşteptăm cu drag!
 
 
Despre Maritimo
Maritimo Shopping Center este amplasat în Constanța pe bulevardul Aurel Vlaicu și este cel mai mare centru comercial din Dobrogea. Găzduiește peste 130 de chiriasi, o zonă de restaurant și cafenele, multiple facilităţi pentru petrecerea timpului liber, un cinematograf multiplex cu opt săli, un centru de fitness, squash şi billiard. O parcare generoasă cu peste 2.200 de locuri asigură accesul ușor și confortul vizitatorilor.
Despre IMMOFINANZ Group
IMMOFINANZ Group este una dintre cele mai importante companii de imobiliare listate din Europa și este inclusă în indicele ATX (Austrian Traded Index) al Bursei de Valori din Viena. De la înființarea sa, în 1990, IMMOFINANZ Group şi-a constituit un portofoliu de proprietăți de înaltă calitate. La ora actuală, acesta cuprinde peste 1.830 proprietăţi cu o valoare de piaţă de aproape 9,81 miliarde euro. Activitatea de bază a IMMOFINANZ Group constă în achiziția și managementul investițiilor în proprietăți, dezvoltarea de proiecte imobiliare și vânzarea acestora. IMMOFINANZ Group își concentrează activitatea pe segmentele de retail, birouri, logistică şi rezidenţial în opt pieţe regionale principale: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Rusia. Pentru mai multe informații accesați: www.immofinanz.com.
IMMOFINANZ Group în România
IMMOFINANZ Group este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România, cu un portofoliu de 87 de proprietăți, format în cea mai mare parte din clădiri de birouri și spații comerciale, estimat la 1.029,3 millioane de euro. România se clasează pe locul al treilea în portofoliul Grupului, cu o cotă de 10,5%, după Austria, cu 40,3% și Rusia cu 10,7%. În iunie 2011, IMMOFINANZ Group a semnat achiziția Adama, un dezvoltator imobiliar de vârf din Europa de Sud-Est, cu operațiuni importante pe piața rezidențială din România. Tranzacția a consolidat operațiunile IMMOFINANZ Group în domeniul construcțiilor și al dezvoltărilor rezidențiale din regiune, în special în România.
Further information under: www.immofinanz.com

Maritimo Shopping Center
 
- Cel mai mare centru comercial din orașul Constanța și din regiune ;
- 120 de spații comerciale;
- Cel mai bun mix local de chiriași în ceea ce privește magazinele de fashion: Peek & Cloppenburg, New Look, C&A, H&M, Inditex brands (Zara, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Pull&Bear), Promod, Nissa, Triumph & Navigare, Kotton, Deichmann, Humanic, SMYK, etc.
- Cel mai mare hypermarket din orașul Constanța și din regiune – Auchan ;
- Parcare interioară și exterioară de mari dimensiuni, gratuită – peste 2400 locuri de parcare ;
- Transport în comun: 5 de autobuze, 3 linii de microbuz si 2 linii de transport gratuit, care conectează Maritimo Shopping Center de oraș ;
- Cea mai atractivă ofertă de restaurante, fast food și cafenele din oraș ;
- Teren de sport exterior cu folosire gratuită pentru fotbal și baschet.
 
Maritimo Shopping Center – dupa 2 ani:
-  peste 7.000.000 vizitatori, in perioada Octombrie 2012 – Septembrie 2013
-  peste 40% crestere medie de traffic
-  27% crestere medie a cifrei de afaceri inregistrate la nivelul chiriasilor din Maritimo Shopping Center
-  6 campanii de marketing incluzând 5 loterii publicitare cu premii, oraganizate in perioada in perioada Octombrie 2012 – Septembrie 2013
-  Peste 60 de evenimente organizate in perioada Octombrie 2012 – Septembrie 2013 – incluzând evenimente pentru copii, concerte cu artiști de renume, târguri și expoziții, concursuri auto
-  Peste 4000 de fericiți câștigători, premiați in cadrul loteriior publicitare organizate de Maritimo in perioada Octombrie 2012 – Septembrie 2013
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii