Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lidl te ajută cu idei practice pentru cadourile de Crăciun și petrecerea de Revelion

ro

19 Dec, 2013 18:51 1967 Marime text
Bucureşti, 19 decembrie 2013 – Sfârșitul lui decembrie aduce la Lidl oferte care te vor ajuta în pregătirile pentru sărbătorile de iarnă. Din 23 decembrie, vei găsi cadourile perfecte pentru Crăciun, iar, din 27 decembrie, accesoriile pentru petrecerea de Revelion îți vor face memorabilă noaptea dintre ani.
 
Dacă ești în căutarea unor cadouri care să aducă bucurie celor dragi, o vizită la Lidl te poate ajuta să faci surprize plăcute întregii familii și prietenilor. Crăciunul acesta, ea se va bucura să găsească sub brad unul dintre produsele necesare pentru o coafură perfectă, fie că e vorba despre setul de uscător de păr (49,99 lei), de ondulatorul multifuncțional cu șapte capete interschimbabile (69,99 lei) sau de peria de păr cu aer cald (49,99 lei). De asemenea, va aprecia cu siguranță o cutie de bijuterii elegantă (69,99 lei), o pereche de mănuşi din piele (49,99 lei) sau un şal cu pietre Swarovski (69,99 lei).
 
Pentru că accesoriile dau măsura eleganței, poţi alege pentru el un portofel din piele (34,99 lei), o curea din piele (44,99 lei) sau o pereche de pantofi business (99,99 lei), pentru un look impecabil. Poți opta și pentru setul de cadouri, care conține o curea, un portofel și un breloc (69,99 lei/set) sau pentru ceasul de mână automat (199,00 lei).
 
Petrecerea de Revelion va fi una de neuitat cu ajutorul accesoriilor din oferta Lidl. Poți organiza un karaoke party cu ajutorul setului de karaoke (99,99 lei), care conține două microfoane, soluții de conectare la DVD player și televizor, dar și 15 hituri internaționale pe care le poți cânta alături de prieteni. Iar dacă acest repertoriu nu ți se pare suficient, poți oricând să-i adaugi DVD-ul karaoke (19,99 lei), disponibil în cinci modele, pe care se regăsesc melodii pop, rock, hituri ale anului 2013, dar și oldies.
 
Atmosfera va fi incendiară și toți invitații vor fi prezenți pe ringul de dans dacă vei opta pentru lampa cu senzor pentru petreceri (29,99 lei) - aceasta are un senzor de sunet integrat și oferă efecte luminoase în funcție de ritmul melodiei. Alte decorațiuni distractive sunt setul de insigne cu LED (6,99 lei/ set) sau becul LED color, rotativ (29,99 lei). În prima clipă a lui 2014, nu uita de sprayul cu confetti (8,99 lei), fără de care niciun Revelion nu este complet.
 
Întâmpină sărbătorile de iarnă fără grija pregătirilor și dăruiește celor dragi una dintre bucuriile pe care Lidl ți le oferă din 23 decembrie şi asigură-te că vei fi gazda celei mai reușite petreceri de Revelion cu ajutorul accesoriilor disponibile din 27 decembrie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii