Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:21 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandinga canta la Cluj in deschiderea concertului Eliades Ochoa

ro

30 Sep, 2009 21:18 2178 Marime text

mandinga_mesh.jpgTrupa Mandinga va canta duminică, 4 octombrie la Sala Sporturilor din Cluj "Horia Demian", de la ora 19.00, în deschiderea chitaristului cubanez Eliades Ochoa.

De ce Mandinga? Pentru că este singura trupă din România care îmbină prestaţiile live cu show-ul de mare amploare şi bineînţeles...cu acorduri muzicale latino.

De aceasta dată, vor cânta balkan salsa, un gen născut la întâlnirea a două culturi: cea balcanică şi cea cubaneză. Ritm nebun de pe două continente menit să ridice de pe scaune spectatorii care vor veni la show-ul din 4 octombrie.

Organizatorii au ales Mandinga să prefaţeze concertul lui Eliades Ochoa deoarece a devenit un obicei ca trupa să ureze bun venit artişitilor de renume din America Latină care au concertat în ultimii ani în România (Rafaga, Manolito Simonet y Su Trabucco, Bamboleo, Mercadonegro etc).

Eliades Ochoa este cel mai tânăr muzician dintre cei care au creat proiectul "Buena Vista Social Club". El va aduce în spectacolul pe care îl va susţine la Cluj ritmuri exotice direct din Havana Cuba şi un band de 11 muzicieni care îl vor acompania.

"Buena Vista Social Club înseamnă legendă iar Mandinga este trupa care va evolua în deschiderea unuia dintre artiştii care au pus bazele acestui proiect. Mergem să facem lumea să danseze, mai ales că am aflat că locaţia va fi amenajată astfel încât să se poată dansa. O sa fie o petrecere pe cinste unde chiar intenţionăm să ne distrăm" au declarat mebrii trupei Mandinga.

"Fanii noştri din Cluj deja ne-au anunţat că vor fi în număr mare la acest spectacol şi ne bucurăm să ştim că îi vom revedea. Garantat vom rămâne alături de ei să vedem şi noi concertul lui Eliades Ochoa" a completat Ciupi.

Pentru mai multe informaţii legate de trupă şi acest concert, puteţi accesa www.mandinga.ro si www.radiosol.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii