Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:47 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PetExpo Romania - singurul eveniment dedicat animalelor de companie

ro

11 Jun, 2012 22:21 1200 Marime text

In data de 22 iunie va incepe cea de-a 4 editie a singurului eveniment dedicate animalelor de companie, ce va avea loc la Romexpo, pavilion C1 si va dura 3 zile; 3 zile in care toti iubitorii pot afla informatii pretioase despre cresterea si intretinerea animalelor de companie.

PetExpo Romania aduce la un loc intreaga oferta de produse si servicii dedicate animalelor de companie, locul unde se prezinta ultimele aparitii din domeniu, fiind ocazia ideala pentru prezentarea de noi produse. PetExpo isi propune sa ilustreze oportunitatile si amenintarile din domeniu, punctele tari si punctele slabe ale companiilor si, nu in ultimul rand, nevoiele si aspiratiile consumatorilor.

Este un eveniment organizat si dezvoltat intocmai in tendintele unui sector de activitate ce cunoaste o cresetere importanta de la an la an. Managerii de export, cumparatorii si vizitatorii specialist vin sa vada ultimele oferte ale companiilor de profil, producatori inovatori si tehnologii de ultima ora.

Devenind déjà o traditie, in fiecare an la PetExpo sunt programate mai multe evenimente de la concursuri in care poti participa alaturi de prietenul tau necuvantator si pana la demonstratii de dresaj, prezentari de moda si accesorii pentru caini si pisici, expozitii de rase exotice(papagali, reptile, paienjeni), curse cu obstacole, acvarii si expozitie cu porcusori de Guineea.

Mai multe informatii despre expozantii din acest an puteti gasi aici.

PetExpo Romania

www.petexpo.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii