Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:01 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premii de aproape 1 milion de euro, prin noua campanie promoțională de la COSMOTE România

ro

06 Aug, 2013 13:16 852 Marime text
Bucureşti, 6 august, 2013
 
În plină vară, COSMOTE România lansează o nouă campanie promoțională, ale cărei premii pot ajunge până la 982.000 de euro, îmbogăţind astfel vacanța clienţilor săi. Campania se va derula în perioada 6 august – 1 decembrie 2013 inclusiv și își propune să promoveze Opţiunea „Grup” a aplicaţiei mobile de socializare „RadarMe powered by COSMOTE” încurajând astfel clienții să comunice mai mult, să îşi creeze grupuri şi să facă parte din grupuri de prieteni.
 
Tot ce au de făcut utilizatorii pentru a se înscrie în campania promoțională „Poți deveni puțin mai bogat în fiecare zi” este să achiziționeze cel puțin o Opţiune „Grup” pentru aplicația „RadarMe powered by COSMOTE”, trimițând un SMS la numărul scurt 278. Fiecare SMS trimis îi oferă clientului dreptul de a crea un nou Grup care poate fi folosit în aplicația „RadarMe powered by COSMOTE”, plus șanse de câștig la extragerile lunare ale premiilor „13 este ziua ta norocoasă” și a Marelui Premiu final. De asemenea, fiecare SMS trimis într-o zi înscrie utilizatorul la tragerea la sorți a Premiului Zilnic. În plus, utilizatorii care au Opțiunea „RadarMe” activă își vor dubla șansele de câștig la extragerile lunare și la cea finală.
 
Pe durata campaniei promoționale, patru tipuri de premii sunt disponibile pentru participanți, toate în bani, iar valoarea totală a premiilor poate urca până la 982.000 euro.
 
Un Premiu Zilnic ajunge până la 5.000 de euro (de marți până duminică inclusiv). Pentru tragerea la sorți a Premiilor Zilnice vor fi luați în considerare utilizatorii care au trimis cel puțin un SMS la 278 în ziua respectivă. Fiecare utilizator are o singură șansă la tragerea la sorți zilnică. Cu cât va cumpăra mai multe Opţiuni „Grup” (prin SMS la 278), cu atât premiile câștigătorului pot fi mai mari. Valoarea premiului zilnic începe de la 500 de euro (dacă utilizatorul care a câștigat a trimis un singur SMS) și poate ajunge până la 5.000 de euro (dacă utilizatorul care a câștigat a trimis 10 SMS-uri în acea zi). Doar 10 SMS-uri pe zi vor fi luate în considerare pentru Premiile Zilnice, dar utilizatorii care trimit peste 10 SMS-uri își sporesc astfel considerabil șansele de câștig la alte extrageri (lunare sau la extragerea Marelui Premiu).
 
În timpul campaniei promoționale „Poți deveni puțin mai bogat în fiecare zi”, COSMOTE transformă lunea în ziua preferată din săptămână pentru clienții COSMOTE care cumpără Opțiunile „Grup” pentru a fi folosite în aplicația „RadarMe powered by COSMOTE”, pentru că în zilele de luni premiul maxim este de 4 ori mai mare față de cel din celelalte zile ale săptamânii. Astfel, premiul de luni poate ajunge până la 20.000 de euro, iar valoarea premiilor începe de la 500 de euro, în funcție de numărul de SMS-uri trimis (până la 40 pe zi sunt luate în considerare pentru premiul de luni).           
 
Mai mult, pe durata campaniei promoționale, la COSMOTE chiar și ziua de 13 devine una norocoasă. Pe timpul perioadei promoționale, oricine a achiziționat Opţiunea „Grup” (prin SMS la 278) până pe 12 august, respectiv septembrie, octombrie sau noiembrie, poate câștiga în ziua de 13 a lunilor respective un premiu de 13.000 de euro. Toate șansele acumulate prin SMS-urile trimise in perioada 13 a lunii trecute – 12 luna curentă sunt luate in considerare! Cu cât sunt trimise mai multe SMS-uri, cu atât există mai multe șanse de câștig.
 
Nu în ultimul rând, fiecare Opţiune „Grup” care poate fi folosită în „RadarMe powered by COSMOTE”, achiziționată în timpul perioadei promoționale, oferă clienților mai multe șanse la câștigarea Marelui Premiu de 100.000 de euro după 118 de zile de campanie promoțională! Cu cât este mai mare numărul de puncte primite pentru trimiterea de SMS-uri la 278, cu atât cresc șansele de câștig.
 
Mecanismul complet al șanselor de câștig pentru premiile zilnice, premiile de luni, cele lunare „13 este ziua norocoasă” și „Marele Premiu” este disponibil pe site-ul companiei. Utilizatorii se pot alătura campaniei promoționale „Poți deveni puțin mai bogat în fiecare zi” oricând în cele 118 de zile de promoție, prin achiziția de Opțiuni „Grup”, trimițând SMS la numărul 278.
 
Valoarea unui SMS pentru achiziția unei Opțiuni „Grup” este 0,99 euro (TVA inclus) pentru abonați, respectiv 0,80 euro credit pentru utilizatorii cartelelor preplatite (TVA achitându-se la achiziția cartelei sau a valorii de reîncarcare). Nu se percep taxe adiționale pentru înscrierea în campania promoţională.
 
„RadarMe powered by COSMOTE” este o aplicație fremium de localizare, cu radar, hărți, chat, administrare de grupuri și alte funcții care permit utilizatorilor să interacționeze ușor cu prieteni și alti utilizatori ai aplicației. „RadarMe powered by COSMOTE” este disponibilă pentru utilizatorii români în Google Play. Aplicația include 6 opțiuni – chat privat, hărţi, chat in grup, grup, extra grup şi un pachet de opțiuni. Prin această nouă promoție, clienții COSMOTE care achiziționează Opțiunea „Grup” prin trimiterea unui SMS la 278, se înscriu în promoția „Poți deveni puțin mai bogat în fiecare zi”.
Opțiunea lunară „RadarMe” poate fi activată prin trimiterea unui SMS la numărul 277 cu textul „A RADARME” (0,74 euro, TVA inclus, pentru abonați, respectiv 0,60 euro credit pentru utilizatorii cartelelor preplatite -TVA achitându-se la achiziția cartelei sau a valorii de reîncarcare). Clienții care au activat o extraopțiune Connect Mobile pot beneficia de opțiunea „RadarMe” ca bonus, în perioada în care extraopțiunea Connect Mobile este validă.
Regulamentul şi detaliile complete ale concursului sunt disponibile aici.
***
 
COSMOTE România avea aproximativ 6,1 milioane de clienţi la 31 martie 2013. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puţin de cinci ani, COSMOTE România şi-a depăşit competitorii în ceea ce priveşte reţeaua de acoperire naţională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de 20.4 milioane de clienţi în Grecia, Albania, Bulgaria şi România. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.cosmote.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii