Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:21 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reduceri la abonamente sau minute naţionale extra – cea mai nouă ofertă de la COSMOTE România

ro

03 Jun, 2013 16:37 932 Marime text
Cei mai mulți utilizatori de telefonie mobilă dețin deja acel terminal „favorit”, dintre sutele de modele disponibile pe piaţa românească şi caută echilibrul perfect între beneficiile de comunicare şi preţul abonamentului lunar.

Fiind constant preocupată de crearea de oferte pentru a acoperi toate nevoile de comunicare ale utilizatorilor, COSMOTE România anunţă o nouă oportunitate de eficientizare a costurilor pentru cei interesaţi să achiziționeze un abonament nou fără a beneficia de subvenție pentru telefon. Astfel, cei care aleg un nou plan tarifar pentru 12 sau 24 de luni pot alege între două oferte speciale care pot furniza o reducere lunară a planului tarifar preferat sau minute suplimentare naţionale/internaţionale Zona 1.

„Urmărim constant comportamentul clienților şi nevoile acestora de consum, pentru a îndeplini chiar și cele mai exigente cerințe, întâmpinând noii abonaţi cu cel mai bun raport calitate-preț. De aceea, am creat o nouă ofertă, ce adaugă mai multe beneficii planurilor noastre tarifare”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer COSMOTE România.

Oferta specială de reducere a prețului abonamentului lunar se aplică pentru primele 7 luni din cele 12, pentru contractul pe un an şi pentru primele 14 luni din cele 24, pentru contractele pe doi ani. Reducerea începe de la 1,24 euro/lună (TVA inclus) şi poate ajunge până la 11,16 euro/lună (TVA inclus), respectiv până la valoarea totală de 156,24 euro (TVA inclus) pentru 24 de luni, în funcţie de planul tarifar ales.

Noua ofertă pentru minutele suplimentare variază în funcție de perioada contractuală (12 sau 24 de luni) şi planul tarifar ales, minutele fiind acordate pentru perioada iniţială de contract. Prin această ofertă, clienţii pot primi până la 175 minute adiţionale în fiecare lună, pentru abonamentul Smart XXL+ timp de doi ani.

Detalii despre cea mai nouă ofertă COSMOTE, în funcţie de fiecare plan tarifar sunt disponibile aici.


***

COSMOTE România avea aproximativ 6,1 milioane de clienţi la 31 martie 2013. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puţin de cinci ani, COSMOTE România şi-a depăşit competitorii în ceea ce priveşte reţeaua de acoperire naţională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de 20.4 milioane de clienţi în Grecia, Albania, Bulgaria şi România. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.cosmote.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii