Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:23 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Romtelecom primeste certificarea Cisco Silver in Romania - 28.04.2009

ro

28 Apr, 2009 19:50 997 Marime text

Romtelecom primeşte certificarea Cisco Silver in România

BUCUREŞTI România – 27 Aprilie, 2009 – Romtelecom anunţă astăzi primirea certificării Silver din partea Cisco®. Pentru a obţine această certificare , Romtelecom a îndeplinit standarde riguroase în ceea ce priveşte competenţele reţelei, ale serviciilor, ale asistenţei şi satisfacţiei clienţilor, corespunzătoare exigenţelor Cisco.  
“Prin obţinerea acestei certificări demonstrăm încă o dată că ne îndreptăm în direcţia bună redefinind istoria Romtelecom, construind o companie puternică şi competitivă.  Este în egală măsură un punct de referinţă în evoluţia companiei din ultimii ani, precum şi o confirmare a gradului înalt de expertiză pe care îl oferim pe piaţa românească,” a declarat Yorgos Ioannidis, Director General al Romtelecom. “Prin această certificare putem îmbunătăţi şi mai mult serviciile pe care le oferim partenerilor şi clienţilor noştri strategici,” a adăugat  Yorgos Ioannidis.
“Observăm o tendinţă în creştere a companiilor de a apela la furnizorul lor de servicii nu doar pentru conectivitate la Internet şi telefonie, dar şi pentru a le oferi consultanţă şi expertiză pentru un set complet de servicii de tehnologia informaţiei şi comunicaţii.  Ca rezultat al procesului de restructurare implementat în ultimii ani, Romtelecom a devenit o companie mai dinamică şi  agilă, capabilă să  livreze numeroase produse şi servicii inovative pe piaţa românească. Prin obţinerea recentă a certificării pentru serviciile administrate şi adăugarea, acum, a certificării Silver, Romtelecom are expertiza şi poziţia necesare  pentru a implementa cu succes proiecte IT complexe”, a declarat Bogdan Constantinescu, Director General Cisco Romania.
Cisco asigură instrumentele, instruirea şi programele prin care să-şi ajute partenerii să crească, să se diferenţieze şi să fie profitabili. 
  În calitate de partener certificat Cisco Silver, Romtelecom a îndeplinit cerinţele necesare pentru a obţine un grad înalt de expertiză. În plus, Romtelecom a trebuit să integreze în ofertele sale serviciile Lifecycle Cisco şi să menţină un nivel înalt de satisfacţie a clienţilor, pe baza unor sondaje de opinie privind satisfacţia clienţilor realizate de o companie independentă. 
“Prin certificarea Silver recent obţinută şi specializările în comunicaţii unificate şi wireless LAN, Romtelecom a făcut o investiţie pentru a oferi soluţiile tehnologice integrate şi personalizate cerute de clienţi”, a adăugat Constantinescu.
Programul Cisco pentru Canalele de Revânzare asigură partenerilor instruirea necesară pentru obţinerea abilităţilor tehnice, de vânzări şi pentru serviciile Cisco Lifecycle şi verifică apoi aceste abilităţi printr-un audit efectuat de o companie terţă. Certificările ca partener Cisco pentru revânzare — Gold, Silver, Premier şi Select — reprezintă dovada dezvoltării unor vaste abilităţi în ceea ce priveşte  tehnologiile de top şi capacitatea partenerilor de a oferi soluţii integrate de reţelistică. 
Din februarie 2009, Romtelecom deţine si certificarea Cisco Managed Services Channel Partner, dovedind încă o dată capacitatea de a oferi servicii de calitate cu valoare adăugată clienţilor companii. Romtelecom este primul operator din Europa Centrală şi de Est care obţine această certificare.

Despre Romtelecom
Una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din Romania şi lider pe piaţa de comunicaţii fixe, Romteelcom oferă servicii de încredere, inovative şi uşor de utilizat, de la tradiţionala telefonie fixă, Internet de bandă largă şi televiziune digitală până la cele mai sigure centre de găzduire a datelor din România şi pachete de servicii de date şi voce. Romtelecom face parte din Grupul OTE, lider pe piaţa de telecomunicaţii din Grecia şi unul dintre jucătorii principali din Europa de Sud-Est, care furnizează produse şi servicii de cea mai înaltă calitate clienţilor săi. Mai multe detalii despre ofertele şi serviciile Romtelecom pentru companii sunt disponibile pe www.romtelecom.ro/business, în magazinele Romtelecom sau sunând la 0800.800.901 (apel gratuit în reţeaua Romtelecom).
#    #    #
 
Cisco, sigla Cisco, Cisco Systems şi IOS sunt mărci comerciale înregistrate sau mărci comerciale ale Cisco Systems, Inc. şi/sau ale societăţilor afiliate din SUA şi sunt utilizate de acestea sau de companii afiliate sub licenţă în alte câteva ţări.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii