Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:56 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sarbatoreste Ziua Barbatului in Constanta!

ro

21 Apr, 2010 17:43 3101 Marime text
poster-constanta_resize.jpgBucureşti, 21 aprilie 2010

Constănţeni, pregătiţi-vă de sărbătoare! Bergenbier instaurează "cod galben" de sărbătoare la voi în oraş, precum şi în alte 14 oraşe din ţară şi în capitală. Bergenbier îndeamnă toţi bărbaţii să petreacă de ziua lor! Concursuri, muzica live, vedete, mâncăruri bine preparate, multă bere şi multe surprize vă aşteaptă în Club Phoenix (Str. Căpitan Dobrilă Eugeniu, nr. 1), începând cu orele 18:00.

Ziua Bărbatului în Constanţa, cu Mărgineanu & Band şi Sânziana Buruiană

Toţi bărbaţii din Constanţa prezenţi la evenimentul de pe 5 mai vor avea parte de multe suprize: o mega-petrecere cu muzică live, vedete, concursuri cu premii, femei frumoase şi multă bere. Pentru toţi "sărbătoriţii" zilei, cei de la Mărgineanu & Band vor susţine un mega-concert. Petrecerea va fi animată de gazda serii, Sânziana Buruiană.

Constanţa este unul din cele 16 oraşe din ţară (alături de Bucureşti, Baia Mare, Braila, Cluj-Napoca, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piatra Neamţ, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Reşiţa, Slobozia, Timişoara, Tulcea) în care, Bergenbier va organiza petreceri speciale pentru Ziua Bărbatului. Programul petrecerilor este disponibil pe site-ul campaniei: www.ziuabarbatului.ro. De asemenea, Bergenbier îndeamnă toţi bărbaţii din ţară să petreacă de ziua lor, întâmpinându-i cu o ediţie specială, de sărbătoare, în galben!

Surprize până pe 5 mai: Imnul Bărbaţilor, ediţia specială Bergenbier în galben şi peste 500.000 de premii!

Până pe 5 mai, Bergenbier îi invită pe bărbaţii din Constanţa să se pregătescă de marea sărbătoare: constănţenii pot intra pe site-ul www.ziuabarbatului.ro, pot fredona noul imn al bărbaţilor, din spotul TV dedicat Zilei Bărbatului, se pot bucura de surprizele care îi aşteaptă în oraş în cluburi şi terase, în cadrul promoţiei naţionale iniţiate de Bergenbier şi în cadrul căreia sunt oferite peste 500.000 de premii sau se pot delecta cu noua ediţie specială Bergenbier, în galben. Ediţia specială este disponibilă pe toată durata campaniei în toate ambalajele existente: sticla, cutie, Q-Pack.

Ziua Bărbatului în toată ţara: peste 40 de vedete îi susţin pe bărbaţii din întreaga ţară de ziua lor, pe 5 mai!

Anul acesta, o galerie impresionantă de vedete susţin Ziua Bărbatului în Romania. Dintre cele care şi-au confirmat prezenţa la evenimentele speciale organizate de Bergenbier pe 5 mai în Bucureşti şi în alte 15 oraşe din ţară se numără femei frumoase şi recunoscute în întreaga ţară cum ar fi Andreea Necula, Cosmina Păsărin, Daniela Crudu, Desiree, Lavinia, Lorette, Marina Dina, sportivi sau vedete din lumea auto cum ar fi Titi Aur, Ciprian Sora, Leonard Doroftei, Emeric Ienei, artişti şi

trupe de muzică precum Cassa Loco, Margineanu & Band, Fără Zahăr, DJ Project & Giulia, Iris, Paraziţii, Vunk, Zdob şi Zdub.

Evenimentul Ziua Bărbatului, creat de către Bergenbier în 2007 şi cel mai mare eveniment din România dedicat bărbaţilor, a intrat deja în tradiţia sărbătorilor autohtone. Data de 5 mai îşi confirmă statutul de zi specială în calendar, prin celebrarea bărbaţilor din întreaga ţară!

~

Brand dezvoltat special pentru piaţa locală de bere, Bergenbier a făcut pionierat în România încă de la lansarea din 1995, când a fost prima bere din segmentul mainstream distribuită la nivel naţional. Bergenbier a fost primul brand de bere românesc ce a lansat un sortiment fără alcool în segmentul mainstream, în 2001, şi a revoluţionat segmentul de piaţă al berilor îmbuteliate în sticlă de plastic, lansând în luna iunie 2003 Bergenbier Q-Pack, un ambalaj inovator care permite păstrarea berii în sticle de plastic în condiţii optime pentru mai mult timp. Astăzi, Bergenbier este unul dintre cele mai puternice branduri româneşti, bucurându-se de o notorietate de peste 95% în rândul consumatorilor din ţara noastră (conform unui studiu realizat de Synovate în 2009) şi are unul dintre cele mai longevive şi mai populare sloganuri din istoria publicităţii din România ("Prietenii ştiu de ce.").

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm contactaţi:

Raluca Andreescu/ PR Manager, THE PRACTICE/ Tel + 40 21 201 61 00/ Mobil: + 40751 751 888/ Email: raluca@thepractice.ro;

Ioana Bulat /PR Manager, BERGENBIER S.A. / Tel + 40 21 243 11 00/ Mobil: + 40723 124 344/ Email: ioana.bulat@starbev.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • neva 29 Feb, 2012 15:29 Este absolut necesar ca si barbatii sa aiba o zi a lor. Aceasta necesitate rezulta din principiul egalitatii intre sexe. Daca femeile au o zi a lor, este foarte bine dar si barbatii trebuie sa aiba o zi a lor.