Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:20 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SoLib lansează proiectul „Biblioteca electronică de economie”

ro

08 May, 2013 11:42 974 Marime text
SoLib lansează proiectul „Biblioteca electronică de economie”


Societatea pentru Libertate Individuală (SoLib) lansează astăzi cartea audio „Ce le-a făcut Statul banilor noştri?” de Murray Newton Rothbard, disponibilă pentru prima dată în acest format în limba română. Cartea prezintă un punct de vedere inedit asupra sistemului monetar actual şi a producţiei de monedă, accentuând efectele acestora în economie şi, implicit, în bunăstarea populaţiei.
Lansarea acestei cărţi audio face parte din proiectul „Biblioteca electronică de economie ”, în cadrul căruia SoLib va lansa o serie de cărţi marcante în literatura economică, care tratează problematica libertăţii economice. Proiectul îşi propune să clarifice probleme economice complexe, adesea înţelese greşit tocmai de cei însărcinați cu rezolvarea lor.
„Speranţa noastră este că prin acest proiect vom ajuta la înţelegerea ştiinţei economice, care treptat va duce la politici economice mai bune şi astfel la o economie mai prosperă, mai independentă şi, mai ales, la o bunăstare mai mare pentru întreaga societate ” a declarat Claudiu Năsui, preşedintele SoLib.
SoLib îşi propune să lanseze următoarea carte audio din cadrul proiectului „Biblioteca electronică de economie ” în luna septembrie. Cărțile sunt disponibile în format audio pe site-ul www.solib.ro, la secţia “E-Library”, putând fi descărcate gratuit de persoanele interesate.

***

Despre SoLib:
Societatea pentru Libertate Individuală (SoLib) este o organizație înființată în 2010, fără afiliere politică, a cărei misiune este promovarea principiilor libertății și ale proprietății private. Pentru atingerea acestui scop, SoLib desfăşoară proiecte academice adresate tinerilor, inclusiv cursuri şi seminarii, conferinţe şi dezbateri pe teme economice. De asemenea, SoLib derulează campanii de informare privind importanţa principiilor economice liberale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii