Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:40 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

VoceNet Office, noile pachete de servicii de comunicatii pentru companiile mici si mijlocii-02.03.09

ro

02 Mar, 2009 00:00 918 Marime text

VoceNet Office, noile pachete de servicii de comunicatii pentru companiile mici şi mijlocii

În această săptămână Romtelecom promoveaza noi pachete de servicii, incluzând servicii de voce şi o conexiune la Internet de bandă largă,  adresate companiilor mici şi mijlocii.
Pachetele VoceNet Office includ, pe lângă conexiunea la Internet de bandă largă cu viteze între 2 şi 8 Mbps, şi mii de minute disponibile în reţeaua Romtelecom  si către alţi operatori de telefonie fixă, minute diponibile in retele fixe internationale,  precum si  într-un grup de utilizatori creat la nivelul companiilor. Toate acestea sunt disponibile la preţuri începând de la 14 euro pe lună, fără TVA. După terminarea minutelor incluse în abonament, tarifele pentru convorbiri către reţelele de telefonie fixe pornesc de la 2,5 eurocenţi pe minut, iar pentru convorbirile către reţelele de telefonie mobila şi internaţionale pornesc de la 8 eurocenţi pe minut. Oferta se adresează atât clienţilor noi, cât şi celor deja existenţi, din segmentul companiilor mici şi mijlocii, fiind ideale pentru cei care doresc servicii de calitate la preţuri mai mici. 
Acesta este primul pachet prin care clienţilor companii ai Romtelecom le sunt oferite gratuit mii de minute de convorbiri într-un  grup definit de utilizatori la nivelul companiilor, dar şi garantarea calităţii serviciilor, prin SLA (service level agreement), atât pentru voce cât şi pentru Clicknet. Acordul privind nivelul calităţii serviciului garantează, în cazul serviciului Clicknet, o perioadă maximă de restabilire a conexiunii, în cazul unui deranjament, de 12 până la 24 ore şi, totodată, în funcţie de perioada în care serviciul nu este funcţional, este asigurată compensarea printr-o anumită deducere din abonamentul lunar Clicknet.
Totodată, companiile care se abonează la serviciul de Internet Clicknet cu viteze de 6 şi 8 Mbps mai pot beneficia încă şi de oferta ce include un minilaptop, DVD Writer extern şi o multifuncţională, în preţul abonamentului lunar. Oferta este valabilă pentru contractele încheiate pe perioade de 3 ani, iar preţurile abonamentelor încep de la 24 euro pe lună, fără TVA.
Romtelecom este lider pe segmentul business de Internet broadband, iar în  ultimul an şi jumătate compania a lansat aproape 30 de noi produse business.

Mai multe detalii despre ofertele şi serviciile Romtelecom pentru companii sunt disponibile pe www.romtelecom.ro/business, in magazinele Romtelecom sau sunând la 0800.800.901 (apel gratuit în reţeaua Romtelecom).

Relaţii Publice
                                          2 martie 2009

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii