Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:48 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă prof. univ. dr. Octavian Dumitru Unc

ro

15 Jun, 2020 17:26 1478 Marime text
Senatul Universitatii "Ovidius" din Constanta, avand ca presedinte pe Conf. Dr. Dan Iliescu, candidat in acelasi timp la functia de rector, a decis reluarea alegerilor pentru functia de rector pe data de 24 iunie 2020.
 
Cu credinta in justitia din Romania, eu, Prof. Univ. Dr. Unc Octavian Dumitru, considerand ca exista o precipitare nejustificata a programarii acestor alegeri intr-un context dominat de riscul epidemic coronavirus si starea de alerta in care ne aflam, situarea in plina sesiune de examene si licenta, m-am adresat Ministerului Educatiei Nationale, Senatului Universitatii "Ovidius" din Constanta, Biroului Electoral Central al Universitatii "Ovidius" din Constanta si instantelor de judecata pentru suspendarea acestor alegeri si reprogramarea lor in toamna in conditii de normalitate, de siguranta epidemiologica a comunitatii academice si studentilor si legalitate.

Atata timp cat toate alegerile locale si parlamentare din acest an au fost amanate pentru a se respecta deciziile Presedintelui, ale Guvernului si ale Parlamentului Romaniei pentru a avea un cadru de siguranta epidemiologica, de securitate medicala si a vietii pentru alegatori si alesi, pare ciudata graba cu care se actioneaza pentru alegerea rectorului Universitatii "OVIDIUS", mai ales ca prin mandatul prelungit al actualului rector nu este prejudiciata nici o activitate academica!
 
 
 
15 iunie 2020                                                                                                                              Prof. Univ. Dr. Octavian Dumitru UNC
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii