Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:40 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Completare comunicat de presa 11.12.2009

ro

12 Dec, 2009 00:07 1054 Marime text

Referitor la Comunicatul Consiliului Judeţean Constanţa transmis presei astăzi 11 decembrie a.c. ora 15:26, iată că la doar câteva minute prefectul PDL Claudiu PALAZ vine cu o nouă dovadă în sprijinul afirmaţiilor noastre.  Conform unui comunicat de presă transmis de Cancelaria prefectului, acesta intenţionează să organizeze referendum pentru demiterea primarului oraşului Cernavodă, Mariana MIRCEA.

Aşa zisa “baza legală” argumentată de prefectul PDL Claudiu PALAZ este “rezoluţia” dată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia de neîncepere a urmăririi penale în dosarul nr 1141/2009 privind fals în înscrisuri sub semnătură privată comis în acţiunea de strângere de semnături pentru îndeplinirea condiţiilor de organizare a referendumului, rezoluţie dată de procurorul Teodor NIŢĂ, personaj care s-a făcut remarcat în ultima perioadă prin exces de zel în a instrumenta dosare privind primari aparţinând PSD.

Precizăm că rezoluţia de neîncepere a urmăririi penale nu este definitivă, calea de atac nefiind epuizată, urmând ca în această speţă să se pronunţe instanţa superioară.

Deşi ca subprefect PDL a fost de acord cu decizia prefectului Brăiloiu de a infirma necesitatea organizărioi unui referendum în Cernavodă. Devenit peste noapte prefect PDL, PALAZ Claudiu şi-a schimbat brusc punctul de vedere, susţinând acum contrariul.

Acest nou ABUZ ÎN SERVICIU cu care ameninţă prefectul PDL Claudiu PALAZ nu face decât să confirme atitudinea sfidătoare a acestuia faţă de cetăţenii judeţului Constanţa care au votat ca reprezentanţi ai comunităţilor lor primari aparţinând PSD.

Nicuşor Daniel CONSTANTINESCU
Preşedinte

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii