Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:39 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Precizari privind distribuirea ajutoarelor alimentare acordate de Uniunea Europeana

ro

23 Oct, 2009 16:55 2015 Marime text


CONSILIUL JUDEŢEAN CONSTANŢA

Compartiment Comunicare

●   Bd.Tomis nr.51, Constanta - 900725● www.cjc.ro ● Tel.: +40-241-708001 / Fax:+40-241-708453  ● e-mail: consjud@cjc.ro   ●

Comunicat de presă
23 octombrie 2009

 Referitor la modul în care a fost percepute de către populaţia judeţului Constanţa informaţiile privind distribuirea ajutoarelor alimentare acordate de Uniunea Europeană, Biroul de presă al Consiliului Judeţean Constanţa aduce următoarele precizări:

 În anul în curs, implementarea programului de acordare de cantităţi de făină şi zahăr provenind din stocurile comunitare având ca beneficiari persoane defavorizate se face în conformitate cu HG nr. 600/2009.

 Rolul Consiliului Judeţean Constanţa în implementarea acestui program este de a centraliza solicitările făcute de primăriile din judeţ şi de a asigura distribuirea cantităţilor de ajutoare către primării.

 Responsabilitatea distribuirii ajutoarelor către cetăţenii îndreptăţiţi legal se face de către primăriile localităţilor în care aceştia domiciliază. Deasemeni, graficul de distribuire către cetăţeni se stabileşte de fiecare primărie în parte.

 Graficul transmis presei în urmă cu două zile este graficul de distribuire a cantităţilor disponibile în acest moment de la depozitele judeţene către depozitele primăriilor.

 Datorită unor evenimente neprevăzute, furnizorul de zahăr nu a reuşit până în acest moment să asigure cantitatea necesară judeţului Constanţa în ritmul impus de furnizorul de făină. Acesta este motivul pentru care municipiului Constanţa nu i s-a livrat cantitatea de zahăr necesară.

 Solicităm cetăţenilor judeţului Constanţa îndreptăţiţi la primirea acestor ajutoare alimentare să aştepte anunţurile făcute de primăriile localităţilor în care domiciliază pentru distribuirea pachetelor şi îi asigurăm că instituţia noastră face toate eforturile pentru respectarea drepturilor care li se cuvin.
______________
Cristian Moldovanu
Purtător de cuvânt

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii