Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:40 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat privind numirea a 2 inspectori la Serviciul pentru judecători din cadrul Inspecţiei judiciare de pe lângă Plenul Consiliului Superior al Magistraturii

ro

06 May, 2011 17:33 1333 Marime text
Consiliul Superior al Magistraturii informează că, în şedinţa de azi, 05 mai 2011, Plenul CSM a hotărât, cu majoritate de voturi, numirea doamnelor judecător Coţovanu Andrada Paula - de la Curtea de Apel Piteşti şi judecător Smarandache Carmen Teodora -de la Tribunalul Braşov în funcţiile de inspectori în cadrul Serviciului pentru judecători al Inspecţiei judiciare de pe lângă Plenul CSM.

Procedura de selecţie prin concurs pentru ocuparea a 2 posturi de inspectori a fost declanşată în baza Hotărârii CSM nr. 688/2010.

În conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, inspectorii din cadrul Inspecţiei judiciare sunt numiţi de Plenul CSM, prin concurs sau examen, pentru un mandat de 6 ani, dintre persoanele care au cel puţin 8 ani vechime în magistratură şi au avut calificativul „foarte bine" la ultima evaluare.

Judecător HORAŢIUS DUMBRAVĂ

PREŞEDINTELE CONSILIULUI SUPERIOR AL MAGISTRATURII

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii