Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:18 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotărâre referitoare la procedurile electorale

ro

10 Sep, 2010 23:02 925 Marime text

Consiliul Superior al Magistraturii a hotărât anularea, la 28 de instanţe şi 32 de parchete unde nu a fost depusă nicio candidatură, a procedurilor de alegeri pentru desemnarea candidaţilor, prevăzute pentru data de 17 septembrie 2010.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a fost informat de către Comitetul Electoral Permanent în legătură cu nedepunerea candidaturilor la 28 de instanţe şi 32 de parchete, care cuprind toate gradele de jurisdicţie şi toate categoriile de judecători şi procurori ce urmează a fi reprezentate în Consiliul Superior al Magistraturii.

Potrivit dispoziţiilor Regulamentului privind procedura alegerii membrilor Consiliului Superior al Magistraturii, „ dacă se constată că nu a fost depusă nicio candidatură valabilă pentru una sau mai multe din cele trei adunări generale pentru desemnarea candidaţilor, comitetul electoral în cauză informează de îndată Consiliul Superior al Magistraturii. Plenul anulează procedura alegerii pentru instanţa respectivă ( sau parchetul respectiv ). Decizia se publică în Monitorul Oficial al României şi pe pagina de internet a Consiliului Superior al Magistraturii."

BIROUL DE INFORMARE PUBLICĂ ŞI RELAŢII CU MASS-MEDIA

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii