Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:37 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intalnire cu reprezentanti ai Corpului diplomatic

ro

02 Jul, 2010 20:18 1106 Marime text

2 iulie 2010

COMUNICAT

            Consiliul Superior al Magistraturii a primit azi, 2 iulie 2010, vizita membrilor Corpului diplomatic acreditaţi la Bucureşti – ambasadori şi alţi înalţi reprezentanţi diplomatici – ai statelor membre ale Uniunii Europene, Comisiei Europene, precum şi ai Canadei. Discuţiile s-au axat pe evoluţiile înregistrate în procesul de reformă a sistemului judiciar românesc, în contextul în care 2010 este anul care marchează încheierea mandatului actualului Consiliu.

      „Vizita Înalţilor demnitari a avut ca principal obiectiv schimbul de opinii asupra progreselor realizate de Consiliul Superior al Magistraturii şi sistemul judiciar, creşterea încrederii reciproce şi consolidarea dialogului comun. Reuşita acestei întrevederi este suplimentată de momentul special, aniversar, pentru sistemul judiciar românesc – ZIUA JUSTIŢIEI, care a oferit prilejul de a remarca rolul puterii judecătoreşti în asigurarea echilibrului puterilor în statul de drept. Consiliul şi-a manifestat disponibilitatea pentru cooperarea în domeniul justiţiei prin valorificarea experienţei statelor cu tradiţie în exerciţiul democratic.

      A fost o întâlnire reuşită, onorantă pentru noi, Consiliul Superior al Magistraturii, care ne oferă perspectiva schimbului de idei şi împărtăşirea valorilor dobândite de alte state în vederea eficientizării sistemului judiciar",    a declarat preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii. 

BIROUL DE INFORMARE PUBLICĂ ŞI RELAŢII CU MASS MEDIA

Comunicatul a fost publicat pe prima  pagina de internet al Consiliului Superior al Magistraturii ( www.csm1909.ro ) si la rubrica  Relatii cu mass media – Comunicate de presa.
------------------------------------------------------------
Biroul de Informare Publică si Relaţii cu Mass Media
Consiliul Superior al Magistraturii

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii