Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:18 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa - DIICOT

ro

25 Jun, 2014 11:34 1087 Marime text
 Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (D.I.I.C.O.T.) – Serviciul Teritorial Piteşti, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere  a Criminalităţii Organizate Piteşti, au procedat, în data de 24.06.2014, la prinderea în flagrant a cetăţeanului francez Martinez Moreno Alexandre, în timp ce încerca să comercializeze cantitatea de 9537,7 grame rezină de cannabis (cunoscută sub denumirea de haşiş) contra sumei de 42.500 euro.

         Cu prilejul percheziţiei efectuată, în aceeaşi dată, asupra autoturismului folosit de către suspect a mai fost identificată şi ridicată cantitatea de 11,29 grame rezină de cannabis (cunoscută sub denumirea de haşiş), disimulată în tetiera scaunului, precum și o armă albă (cuțit).

        Procurorii DIICOT – ST Pitești au dispus astăzi, 25.06.2014, reţinerea suspectului Martinez Moreno Alexandre (35 de ani), pe o perioadă de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, faptă prev. şi ped. de art. 2 alin.1 din Legea nr. 143/2000. Procurorii vor cere Tribunalului Argeș arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

        Suportul de specialitate a fost asigurat de către Serviciul Operaţiuni Speciale Piteşti.

        Acţiunea a fost realizată cu sprijinul Jandarmeriei Române.

        Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, inculpatul beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii