Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:26 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat DIICOT II

ro

21 Oct, 2013 20:24 795 Marime text
          Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Vâlcea  împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vâlcea şi a Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, în data de 18.10.2013  au procedat la depistarea în flagrant, în municipiul  Vâlcea   a inculpaţilor D.C.A şi D.T.S în timp ce încercau să comercializeze cantitatea de 60 grame cannabis.
        În cauză există suspiciunea rezonabilă că inculpaţii D.C.A şi D.T.S, N.C.A  şi C.A.S (minor) începând cu luna ianuarie 2013, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale au deţinut şi comercializat diferite cantităţi de droguri de risc pe  raza municipiului Vâlcea.
          Cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuată la inculpatul D.C.A  a fot ridicată cantitatea de 280 grame cannabis.
         Cantitatea totală a drogurilor comercializate este de peste 500 grame cannabis.
          La data de 19.10.2013 Tribunalul Vâlcea a admis propunerea procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul  Teritorial Vâlcea şi a dispus cu  privire la inculpaţii majori arestarea preventivă pentru 29 zile, respectiv 19 zile pentru inculpatul minor, sub aspectul săvârşirii  infracţiunii de trafic de droguri de risc în formă continuată, prevăzută de art. 2 al. 1 din legea 143/2000 cu aplic. art. 41 al. 2 C.p.
          Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul  Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea.
          Suportul specializat  a fost asigurat de către Serviciul Român de Informaţii - Direcţia Judeţeana de Informaţii Vâlcea si Direcţia Operaţiuni Speciale – Compartimentul  Operaţiuni Speciale Vâlcea.
          Menţionăm că inculpaţii din prezenta cauză beneficiază de garanţia legală şi  constituţională a prezumţiei de nevinovăţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii