Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:13 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reţinuţi pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc si trafic internaţional de droguri de mare risc

ro

25 Feb, 2013 11:17 1153 Marime text
        Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism –  Serviciul Teritorial Brasov  au dispus reţinerea pentru 24 de ore a  inculpaţilor Van Hulten Rudolf Thomas Marinus Maria, 55 de ani, Schellekens Mark Adrianus Maria Johannes,  36 de ani, cetăţeni olandezi şi Sava Vasilica, 29 de ani, Chimir Cornelia, 45 de ani şi Pauliuc Florin-Constantin, 34 de ani, cetăţeni români,  pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic  de droguri de mare risc si trafic internaţional de droguri de mare risc,   prev. de art. 2 alin. 2 si art. 3 alin.2 din Legea nr.143/2000.
Imagini - versiunea pentru download

         Inculpaţii, sub coordonarea celor doi cetăţeni olandezi,  au organizat procurarea din Olanda a cantităţii de aproximativ 10.000  comprimate Ecstasy şi introducerea drogurilor in România pe cale terestră.

        Drogurile erau destinate comercializării către consumatorii  de pe raza municipiului Braşov.

        Valoarea  drogurilor de mare risc este de 100.000 de Euro.

        Cercetările în cauză au fost efectuate impreuna cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul B.C.C.O. Brasov.

        Suportul tehnic şi informativ a fost asigurat de către  SRI si D.O.S.

        Procurorii D.I.I.C.O.T. vor solicita instanţei de judecată  arestarea preventivă a  inculpaţilor pentru o perioadă de 29 de zile.

        Facem precizarea ca faptele inculpaţilor urmează a fi analizate prin raportare la dispoziţiile art. 66 Cod procedura penala, referitoare la prezumţia de nevinovăţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii