Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Despre Directia de Sanatate Publica Constanta

ro

09 Dec, 2009 17:37 3427 Marime text
Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană Constanţa este o instituţie publică care se subordonează direct Ministerului Sănătăţii şi care evaluează starea de sănătate a populaţiei de pe teritoriul judeţului Constanţa cu scopul de a identifica principalele probleme de sănătate publică. Această instituţie exercită şi activităţi de inspecţie sanitară prin personalul împuternicit în condiţiile legii.

Aşadar, pentru soluţionarea problemelor ce ţin de această instituţie publică, cetăţenii din judeţul Constanţa au la dispoziţie posibilitatea de a face o sesizare on-line pe adresa www.dspct.ro , sau de a depune o reclamaţie în scris la sediul instituţiei. Programarea audienţelor se poate face la urmatoarele numere de telefon:

Secretariat ASP: 0241.480948, pt programare audienţe, fax: 0241. 480946

Program audienţe: Luni: 08.30 - 10.30

Joi : 08.30 - 10.30

Inspector de specialitate Verioti Cherata.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Lazar Alexandra 22 Jul, 2014 11:32 Am făcut această reclamatie la dumneavoastră deoarece, am făcut sesizare la primăria orașului negru-voda , județul Constanța , de nenumărate ori fără niciun rezultat. Urmând mai departe Garda de mediu Constanța unde sau prezentat și au luat în evidență această problemă , spunându-ne ca dacă în cel mai scurt timp sa facem la Direcția Sănătății Publice . Locuiesc în orașul Negru-voda. De ani de zile vecinul meu ,are 8 vaci , 1 cal , porci , păsări ...etc , pe o suprafață foarte mica de aproximativ 400 de metri pătrați. Am 3 copii minori, sunt la școală , ceea mica 3 ani jumate , locuiesc cu socri , socrul meu este intr-o situație foarte dificilă , bolnav de asm și tumoare maglina . Nu pot aerisi casa sub nicio forma din cauza muștelor și insectelor , prafului și mirosului îngrozitor. Sunt într-o stare foarte dificilă cu aceste persoane , ne mai putând suporta , ajungând la limită . Va rog în regim de urgență sa luați masurile legale . Va mulțumesc , aștept răspuns !!!!!!!