Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:19 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Articole reţinute la B.V. CONSTANŢA SUD

ro

25 Mar, 2011 14:33 707 Marime text

COMUNICAT DE PRESĂ

Direcţia Regională pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Constanţa, prin Compartimentul de Informare Publică, este în măsură să vă comunice următoarele:

Articole reţinute la B.V. CONSTANŢA SUD
 
Lucrătorii vamali constănţeni au descoperit şi reţinut articole nedeclarate în valoare de aproximativ 8800 lei.
 
Acţionând în baza analizei de risc, lucrătorii vamali de la B.V. CONSTANŢA SUD, aflaţi în exercitarea atribuţiilor prevăzute prin lege, au procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra unui container sosit din China, având ca destinatar o societate cu sediul în Bucureşti.
         În urma controlului vamal au fost descoperite 299 buc geci pentru copii din material textil in valoare de aproximativ 2990 lei şi 350 buc compleuri (bluza si pantalon) tricotate din material textil pentru copii in valoare de 2100 lei. De asemenea, într-un alt container sosit din China, de asemenea, pentru o firmă din Bucureşti, au fost descoperite în plus faţă de cele declarate, 384 buc skateboarduri, în valoare de 3626 lei.
Dacă ar fi fost comercializate pe piaţă, la preţul produselor originale, valoarea totală a mărfurilor s-ar fi ridicat la aproximativ 8800 lei.
Conform prevederilor legale în vigoare, bunurile au fost reţinute în vederea confiscării, iar societăţile au fost amendate cu câte 3000 lei. 

Compartimentul de Informare Publică al DRAOV Constanţa

TELE ACCES GRATUIT AUTORITATEA NAŢIONALĂ A A VĂMILOR

080 00 80 880

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii