Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:29 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rezultatele acţiunilor de inspectie şi control efectuate de inspectorii D.S.V.S.A. Constanţa în perioada 19.09-26.09.2011

ro

27 Sep, 2011 16:50 817 Marime text

Rezultatele acţiunilor de inspectie şi control efectuate de inspectorii D.S.V.S.A. Constanţa  în perioada 19.09-26.09.2011

   1. Activitatea sanitar-veterinară desfăşurată, în perioada 12.09-18.09.2011, de Serviciile şi Birourile, din cadrul D.S.V.S.A Constanţa, s-a concretizat  intr-un numar de 160 unitati controlate: 2 ferme de păsări, 2 ferme de bovine, 3 unităţi de incinerare, 2 pet shop, 2 farmacii veterinare, 1 FNC, 2 pieţe, 4 laboratoare cofetărie-patiserie, 10 unităţi de producţie, 23 depozite alimentare, 15 grădiniţe, 14 şcoli, 1 cantină din liceu, 14 unităţi alimentaţie publică, 27 unităţi de comercializare, 3 supermarket/hypermarket, 20 unităţi de panificaţie şi  patiserie/cofetărie, 5 unităţi fabricare produse de morărit, 1 unitate fabricare ceai, 1 unitate fabricare borş, 1 unitate de ambalare produse alimentare, 2 unităţi fabricare vin, 5 unităti depozitare seminte de consum.
    2. La solicitarea agenţilor economici au fost retrase de la vânzare la limita termenului de valabilitate de către operatorii economici următoarele produse alimentare: 3912 kg carne şi produse din carne, 2712 kg lapte şi  produse lactate, 2548 kg peşte şi produse din peşte, 336  kg produse de patiserie, 270 kg ouă,  931 kg alte produse alimentare,  în valoare totală de 103218  Ron .
3. Au fost aplicate 8 sancţiuni la ferme, unităţi de alimentaţie publică conform HG 984/2005 modificată cu HG 917/2009 cu valoare totală de 1400 Ron şi avertismente conform OUG 2/2001.
                                                         Director Executiv Adjunct,
                                                         Dr. DINCĂ GHEORGHE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii