Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:03 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festivalul Axis Libri - Galati - 1-6 Iunie 2010

ro

01 Jun, 2010 18:18 1552 Marime text
axis_libri.jpgIntra in Ciresar cu o carte in buzunar!

Festivalul Axis Libri Galati

la a doua editie! 1-6 Iunie 2010

La Galati pana si cartile sarbatoresc Ziua Copilului! Vesnic tinere, gata sa va raspunda tuturor dorintelor spirituale, ele se vor lasa deschise de dvs in perioada 1-6 iunie, cand se va desfasura Festivalul National de Carte "Axis Libri".

Va invitam sa veniti la complexul expozitional de pe Aleea Domneasca pentru a intra in contact direct cu cartile si creatorii lor. Editura Herald va fi si ea prezenta cu binecunoscuta sa oferta editoriala din care nu pot lipsi cele mai noi titluri:

Mintea e un mit de U. G. KRISHNAMURTI , Atalanta Fugiens - Emblemele filosofice ale secretelor naturii de MICHAEL MAIER, Antihristul - Marturii ale Bibliei si traditiei de WILHELM BOUSSET, Bucuria - Fata lui Dumnezeu in omALPHONSE GOETTMANN, de Platon * Socrate de ALFRED EDWARD TAYLOR si Divinul Feminin - Viziuni si profetii in traditia sapientiala de JOHN NOYCE.

Deschiderea va avea loc marti, 1 iunie, la ora 11, cand se va desfasura si cea de-a 30-a editie a "Carnavalului cartii - 1001 personaje de poveste" precum si festivitatea de premiere a concursului de creatie "Scriitori de ieri, de azi si de maine".

Program de vizitare:

Marti-Duminica: 10.00 - 21.00

Intrarea libera

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii