Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:29 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viata secreta a universului In cautarea sufletului stiintei de Amy Corzine

ro

13 Aug, 2010 00:24 1626 Marime text
viata_secreta_a_universului.jpgExistă o forţă misterioasă care ne leagă pe toţi, lumea şi întregul univers?

Ce este această forţă care ne leagă? Viaţa secretă a universului prezintă limpede, pe înţelesul tuturor, principalele teorii ale filosofilor şi fizicienilor, din Antichitate până în prezent, şi propune o ipoteză incitantă:

ştiinţa este capabilă să rezolve acest mister vital. Cea mai mare şansă a noastră va fi să-l punem în slujba oamenilor, iar cel mai mare pericol este să-l negăm. Dezvăluind cercetările care se desfăşoară în lumea întreagă, în domenii atât de variate precum biologia umană şi mecanica cuantică, Amy Corzine demonstrează în mod strălucit cum opiniile emise în ambele tabere, cea ştiinţifică şi cea religioasă, converg. Există, fără urmă de îndoială, o energie universală. „Tot ce există în univers, de la particulele minuscule care intră în alcătuirea corpurilor noastre la cele mai mari

constelaţii din bolta cerească, este viu, dinamic şi emite sunete."

Dacă ascultăm, vom descoperi că nu suntem niciodată complet separaţi unul de celălalt sau în contrasens cu descoperirile generaţiilor anterioare. Astăzi, în perioada crizei globale, Viaţa secretă a universului proclamă un adevăr universal: suntem cu toţii într-o relaţie de interdependenţă, responsabili în fiecare clipă pentru lumea noastră fragilă. Putem face atât de multe, dacă învăţăm să ascultăm.

Autor: Amy Corzine

Traducere din limba engleză de Mihaela Doagă

Format: 13 x 20 cm

Nr. pagini: 320

ISBN: 978-973-135-572-6

Preţ: 37,50 lei

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii