Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:38 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat ENEL - Lucrări de modernizare

ro

06 Nov, 2010 00:04 906 Marime text

În noaptea de 8 - 9 noiembrie 2010, între orele 23:00 şi 5:00, Enel Distribuţie Dobrogea va executa lucrări de modernizare pe partea de 10kV la Staţia Centru I din municipiul Constanţa. Staţia se va retrage din exploatare, consumul pe partea de 10 kV va fi preluat din staţii adiacente fără întreruperea în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor.

Lucrările vor consta în înlocuirea echipamentelor vechi cu altele noi, ce vor duce la îmbunătăţirea calităţii serviciului de distribuţie. În acest interval de timp, consumul de energie electrică al staţiei electrice este asigurat din surse unice pe 10 kV.

În eventualitatea apariţiei unor avarii în reţeaua electrică de 10 kV aferentă, posibilităţile de realimentare a consumatorilor din surse de rezervă sunt limitate iar în cazul unei avarii, timpul de remediere ar putea ajunge la 60 min.

Echipele Enel Distribuţie Dobrogea împreună cu echipe ale contractorilor vor efectua aceste lucrări în staţie, în regim de maximă mobilizare, pentru a reduce pe cât posibil efectele scăderii gradului de siguranţă în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor.

Principalele zone care ar putea fi afectate de eventuale avarii ale reţelei electrice sunt:

Casa de Cultură

Peninsula , Piaţa Ovidiu

Prefectura , Primăria şi Consiliul Judeţean Constanta

Magazinul Tomis , Piaţa Grivitei

Spitalul Judeţean Constanţa

Printre măsurile de prevenire a unor eventuale avarii majore, Enel Distributie Dobrogea va monitoriza în permanenţă starea reţelei. Totodată, au fost stabilite planuri de intervenţie pentru alimentarea parţială în special a consumatorilor care asigură servicii publice.

Biroul de Presă Enel

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii