Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:05 19 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conducerea Enel Distributie Dobrogea s-a intalnit astazi cu reprezentantii Asociatiei Patronale Mamaia a hotelierilor

ro

11 Aug, 2010 22:12 1074 Marime text

Comunicat de presa

Constanta, 11 august 2010 – Conducerea Enel Distributie Dobrogea s-a intalnit astazi cu reprezentantii Asociatiei Patronale Mamaia a hotelierilor pentru a discuta posibilitatile de imbunatatire a calitatii serviciilor oferite turistilor, in ceea ce priveste alimentarea cu energie electrica.

Discutiile au vizat stabilirea unor cai comune de actiune pentru rezolvarea problemei supraconsumului de electricitate inregistrat in statiunea Mamaia.

Totodata, hotelierilor li s-a explicat faptul ca, pentru a evita problemele in alimentarea cu energie electrica trebuie sa solicite noi avize tehnice de racordare, corelate consumului real si sa efectueze lucrarile necesare cu firme autorizate in acest sens. Doar astfel Enel Distributie Dobrogea poate sa dimensioneze instalatiile proprii in asa fel incat sa se evite deteriorarea componentelor retelelei electrice din cauza supraconsumului.

Pentru a veni in sprijinul hotelierilor, Enel Distributie Dobrogea a decis ca in aceasta perioada sa fie suplimentat numarul echipelor de interventie pe litoral. 

Partile prezente la discutii au convenit sa stabileasca o cat mai buna colaborare pe viitor si, in acest sens, periodic vor avea loc intalniri in care hotelierii sa expuna punctual problemele cu care se confrunta, iar Enel Distributie Dobrogea sa le ofere cele mai bune solutii in rezolvarea lor.

La finalul discutiilor, Nicolae Bucovala, presedintele Asociatiei Patronale Mamaia s-a declarat multumit de discutiile purtate.

Reamintim ca totalul investitiilor efectuate pana in prezent, la nivelul Enel Distributie Dobrogea au fost de peste 660 milioane lei, iar in ceea ce priveste statiunea Mamaia, peste 70% din reteaua electrica a fost modernizata. Astfel, ca parte a planului propriu de investitii, au fost efectuate lucrari de montare a 12.5 km de cablu de medie tensiune si a 15 km de cablu de joasa tensiune. Pentru a face fata solicitarii de putere, au fost modernizate 14 posturi de transformare, iar pentru a reduce timpii de interventie in instalatii si, implicit, pentru reducerea timpilor de intrerupere, au fost telecomandate 6 posturi de transformare, iar lucrarile de investitii in zona litoralului continua.

Biroul de presa Enel Romania

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii